Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarvasbogár
aktív tag
92 metán (ps4) jó lesz ez
-
aizen92
addikt
válasz
vegitossj7 #14 üzenetére
ez hatalmas
-
vegitossj7
addikt
-
beef
őstag
válasz
RetepNyaraB #9 üzenetére
Akkor kezdd el letölteni (már ha GOG-os), mert iszonyú lassan jön.
-
RetepNyaraB
veterán
rendesen bekaphatjak. Haromnegyed eve elörendeltem es itt vagom a perceket a centiröl
-
aizen92
addikt
média embargó az értékelésekről meddig van? főként oritól kérdezem
-
törölt tag
Hergelik már az embereket ezekkel az infókkal,közben a játék már 'évtizedek óta készen van,mégis 'évszázadokat kell még rá várni,tűrhetetlen és hallatlan.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az egész az Egyesült Arab Emirátusokban indult el, ők szerintem meg csesznek az egész világra, ha büntetést is kapnak, azt zsebből kifizetik, sőt még bónuszt is adnak mert mért ne.
-
babkukta
senior tag
Mondjuk ez picit gáz... ha egyszer meg van beszélve egy premier idő, mi a f.szért adják??? Telefonoknál is nem adnak ki addig revieweket, amíg meg nem jelenik, pedig már több nappal előre megkapják sokan. Értem én ezt a lázadó stílust, de ez ellen nem lehet jogi lépéseket tenni? Gondolom csak van vmi szerződés vagy vmi, hogy megkapják hamarabb, de nem mutathatják be, nem adhatják el.
Persze van jó oldala is a dolognak, de szerintem ez akkor is pofátlanság
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest