- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Milyen videókártyát?
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSico
senior tag
Most elvileg könnyebb a helyzetben vannak a játékfejlesztők, mivel tudtommal a DX12-ben adott a lehetőség a több gpu használatára. Bár ilyen jellegű teszteket még nem láttam, meg játékot sem ami kihasználná. De a lehetőség natívan adott. Nem kell külön rá fejleszteni.
Illetve ha az AMD tényleg megoldja, hogy egy egységnek látszódjon rendszer szinten, és a többit a driver ill. hardver a háttérben megoldja, akkor ennek működnie kellene minden játékban. De majd kiderül, én kíváncsian várom mire jutnak vele. -
McSico
senior tag
válasz
#45997568 #220 üzenetére
Ezt a fakóbb képet meg tudom erősíteni. Haverom vett pár éve egy nv kártyát és nálam volt teszten amíg nem volt meg hozzá a gépe. Még először nem tűnt fel semmi. Használtam kb 1 hónapig. Utána visszakerült az AMD kártya a gépembe. Akkor tűnt fel, hogy kontrasztosabb a kép, és jobbak a színek illetve az egész kép.
Persze driverek le voltak gyalulva kártya cserénél. Amikor visszament az AMD a gépembe, akkor az a driver ment fel amit az előtt használtam.
Most nem azt mondom hogy az nV-el szar volt a kép, de AMD-vel nekem jobb volt. Egyszerűen másabb. A kép élességgel nem volt bajom. Inkább csak az van, hogy az AMD kontrasztosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AMD az elmúlt években elengedte ezt, de most készül egy hardveresen vezérelt megvalósítás.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest