Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Csak nehogy menjen az AirPower mellé Amúgy inkább ne adják ki amíg nem működik rendesen. Bár kár volt bemutatni addig
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
dabadab
titán
válasz kakuk.tamas #2 üzenetére
Akkor meg ott a synergy, az működik Windows, Linux (van Raspberry Pire is) és MacOS között is (és nem igazán új, én tizenegykét évvel ezelőtt használtam).
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
kakuk.tamas
addikt
Az az igazság, hogy nem hallottam eddig erről a progiról, de a gyárban hasznát vehetnénk. Szóval köszönöm az infókat!
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
-
kakuk.tamas
addikt
Windows to Windows és MacOS to iPadOS között azért van némi különbség (szerintem). Nem ismerem a progit, de gondolom ARM-os win-nél már bukott is a dolog.
Azon csodálonék, hogy mikor kijön, ne lenne totál átjárható a dolog (Mac, iPad, iPhone, TV…)
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM