Új hozzászólás Aktív témák
-
nihill
őstag
Az okos userek amúgy is nagy valószínűséggel megoldják fórumos és egyéb infókból ha mégis beletenyerelnek egy ilyenbe.
De szerintem ez a kisebbség, a döntő többség valószínűleg csak néz mint a moziban ha bekap egy ilyen frissítést. Az egységsugarú user gépe ha nem bootol be, mitől javul meg fél nap után? Lehet áthívni a szomszéd vérpistikét, hagy rakja újra a rendszert.
Mindenki spórol a tesztelésen, a főbb dolgokat ellenőrizzük, a többiért meg majd a felhasználók panaszkodnak ha mégis lenne valami. Nem csak MS, volt már ilyen videókártya driverrel is, SSDvel is, stb stb stb. Nyilván vannak extrém kivételek, de rengeteg facepalm-szintű hír volt már ebben a témában.
Szóval szép dolog az elmélet, de ilyen gyarkolat mellett én maximálisan megértem a frissítés kikapcsolást is. -
nihill
őstag
A javítás több kárt okoz mint maga a biztonsági rés.
Mintha lett volna már ilyen máskor is a történelemben.
Aztán meg csodálkoznak, amikor a "felelőtlen" felhasználók kikapcsolják a frissítéseket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest