- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Termigáßor #49 üzenetére
9000 forintért lehet venni: [link]
(Szép munka van rajta, de szerintem ettől függetlenül húzós ár érte.) -
rebugra
aktív tag
Mint valami gurulós kis szekrény
Amúgy szép
-
Keresztapper
senior tag
A PC-V2120 egyszerűen csodaszép!
Az európai ízlésvilágról pedig szerintem ne vitázzunk. Meg kellene nézni néhány design trendet, magazint tőlünk nyugatabbról és mindjárt nem ez lenne a konklúzió.
Mindezek mellett én tiszteletben tartom azoknak a véleményét is, akik egy-egy „teleledezett” „sárkány alakú” giccsre gerjednek, de egy ilyen formára, mint a fent említett ház, értelmét tekintve kizárt a ronda jelző használhatósága.
Bár ha szerintetek egy kocka, mint egy geometriai forma ronda, akkor vegyetek gúlát! : D
Béke!
-
s1ru2
aktív tag
Azért a Lian Li házak mindig a gyengéim voltak
Egyszerűen annyira letisztultat és patinánsak, tekintélytparancsolóak, hogy az hihetetlen. Majdnem olyan mint ha egy Aston Martin lenne a szobádban !És még mielőtt vki kioktat, pontosan tudom milyen érzés Aston Martinnal utazni
Balika911: Tökéletsen igazad, van és itthon is elérhetőbbé kéne őket tenni ! De van aki erőfeszítést is tesz ezért
-
törölt tag
-
lorenzen
aktív tag
válasz
#72042496 #41 üzenetére
Mea Culpa.
Akkor pontosítok:
Szerintem ez az alumínium ház , az európai ízlésvilág okán, nem fog eladási csúcsokat döngetni kontinensünkön.
Remélem így már nem sértek, a valós vagy vélt érdekeket. (Ha jól gondolom, friss termékről lévén szó, az eladási statisztikák még nem állnak rendelkezésre.) -
törölt tag
Azért válasszuk már szét azt, hogy szerinted nagyon gusztustalan és azt, hogy Európában ez eladhatatlan... Az előbbi magánvélemény, jogod van hozzá, az utóbbit viszot nem ártana néhány adattal is alátámasztani.
(Egyébként a kersekedők beszámolói és a Lian Livel kapcsolatos híráradatból sem az jön le, hogy ez nem pusztán egy üres beböfögés volt részedről.)
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Sir Psycho #36 üzenetére
1-2 postot a neten is találok, de nekem maga a ház kéne, fizikai, létező valóságban.
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Silentfrog #31 üzenetére
ebben az árban kb mindenki sokkal több extrát ad, ez meg csak egy nagyon jó minőségű ház kb 6 évvel ezelőtti szintnek megfelelő felszereltséggel, ennyiért nem tudom ki veszi meg,
-
lorenzen
aktív tag
A Lian Li házaknál kalkuláljátok be, hogy kis sorozatokat gyárt és nem piac specifikusan árulja őket.
Ez a nyers alumínium dizájn Európában eladhatatlan, de máshol (pl. Ázsiában) sikertermék is lehet. (A malac alakú hangszórókkal kiegészítve, már sírva röhögős kategóriába esik. Annyira gusztustalan.)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#72042496 #29 üzenetére
jah, csak az már vagy három éve EOL
.
már amikor két és fél éve próbáltam venni se sikerült: apróban semmi, boltban meg kb horror áron valami beragadt készlet (lehet a kettő összefüggött egymással?). ami még talán közel áll a Stackerhez és még kapható, az a Cosmos S (az váltotta a Stacker832est) és az ACTS 840.
akinek meg a vinyóhely és azok hűtése a lényeg, azoknak ott a Chieftec Bravo. 8 vinyóhely, további két 3.5ös hely, további 6x5.25 és a ház felső részét is elvileg még tele lehet rakni vinyóval, mert azért van ott a plusszhely. mondjuk otthonra nem igazán alkalmas, kegyetlenül be tud rezonálni. van görgős talpa is
-
bigga
aktív tag
Amúgy engem baromira idegesített, amikor görgős szerverházat használtam, sosem akkor állt meg amikor szerettem volna. Véletlenül meglököd már szalad is arrébb..
-
bigga
aktív tag
Hát ezek nagyon retro házak lettek (nem akartam megsérteni ezzel a retro iránt rajongókat
).
Ezüstben biztos nem vennék, na meg persze az ára miatt is sírhatnék, de az kétségtelen hogy szerintem cserébe minőséget kap az ember. Ezekből biztos nem lesz akkora sikersztori, de gondolom nem is az átlagnak gyártanak, na. -
Dr. Akula
félisten
A Q08-at már vagy fél éve "piacra dobták" (= kizárólag papíron), természetesen lehetetlen kapni. Ilyeneket hiába jelentgetnek befele.
-
Silentfrog
veterán
Ezek sosem voltak olcsok,én biztos sosem veszek ezektől házikot.
-
törölt tag
-
Dr. Akula
félisten
Még a 2-vel ezelőtt bejelentett cuccaikat se lehet kapni, minek nyomják ennyire a fake megjelenéseket? Ennek így semmi értelme.
-
daru
tag
hát szerintem nagyon sok pénz ezekért a házakért,,
ráadásul irtó csúnyák,főleg az ezüst(alu) -
zH.
senior tag
Szerintem undorító ez a Lian Li PC-V1020.
A belseje és a külseje is nagyon csúnya.
És a szokásos Lian Li ár..
A PC-V2120 már szebb ,de semmi extra. A neve miatt biztos venni fogják . -
szab.tam
nagyúr
asztal, bútor színében egy házméretű (vagy kicsit kisebb, ha alulról szív az alsó táp), falap, (lapszabászat, filléres cucc, le is élfóliázzák), barkácsáruház: 4 görgőláb + 8 facsavar... és gurul a gép fillérekből. én is untam a parkettavésést...
csak a lényeg, hogy fix irányú görgő kell, nem csuklós, mert az elkanyarodik....
-
lujó55
addikt
Látom magam előtt a szerverszobában az adminokat gurítós versenyt játszani.
Amúgy vessetek rám követ, nekem pont az a pozitívum, hogy görgős. Az én gépen az asztalba van süllyesztve, ha bármit alakítani akarok rajta akkor kész kíntorna mire ki tudom húzni cipőskanállal. -
Enclave
aktív tag
Nekem Lian Li házam van, igaz az is nagytorony...
Ám 1-2 észrevételt ha megengedtek
Az ára valóban húzós ezeknek a házaknak, viszont 1-2 dolgot nem vesztek figyelembe, vagy nem tudtok róla. Gondolom ezek a házak is tetőtől-talpig fémből vannak. Ami műanyagot találni rajtuk, az a ventilátor és a szűrője, jah meg a bekapcsológomb...Még a kerekek, az 5,25"-ös takarólemezek is csupa fémből vannak... Sehol nem vág, akárhol nézi az ember és minden milliméterre pontosan illeszkedik, semmi elhajlás vagy elcsúszás... És a legtöbb helyen csavarral vannak rögzítve a dolgok, tehát ha valamihez nehezen fér hozzá az ember, pár csavart kiszed és nyugodtan tudja szerelni...Alig van 1-2 helyen szegecselve...(vagy talán nincs is sehol se...)
Aztán az én házamhoz még adtak vagy 1-2kg csavart is, nem is hagyományosakat, külön műanyag dobozzal, ahová rendezni lehet őket. (a dobozról nem találok fotót de kb. akkora mérete van mint egy pénztárcának, nem egy bóvli kis gagyi izé...Bal fent, a többi "kacattal" együtt...)
Ami pedig a hdd keretet illeti, csodálom,h. az ilyesmi nem szabvány... Szerintem nagyon ötletes. A hdd-knek van egy külön "gumibakos csavarja" amiből 4-et kell a hdd-re csavarozni, majd azt a fiókba betolni és a fém zárat rátolni. Valami ilyesmit kell elképzelni. A fiókok zárja itt látszik. A csavarral lehet a " lezáró sínt" nyitni vagy csukni...
Vagy ha alaposabban szemügyre veszem mind2 házat; pl. a cpu hűtő cseréjéhez ki van vágva a cpu foglalat alatt (ha csavarozni kell, ne kelljen kiszedni az egész alaplapot)... A fenti házban a tápnál ami van lent, "fekete izé"; az a kábelek rendezését segíti.
Az alsó fotón lévő házban lévő "függőleges létraszerűség" nagy eséllyel a bővítőkártyák támasztására szolgál. (aki látott már nagyobb vga-t,az tudja,h. a nagy-nehéz hűtés miatt hajlamosak a kártyák elhajolni, ez valszeg ennek a kiküszöbölésére van)...És gondolom méretben sem apró darab házak, egy 5970 biztosan simán elfér bennük... (ez a kártya asszem 30centinél is hosszabb, így eleve kevés házba fér be...)Egyébként nem védeni akarom a gyártót és nem is eladó vagyok, mielőtt valaki azt hinné, csupán gondoltam írok néhány sort arra az esetre, ha valaki nem ismerné alaposabban ezeket a házakat...
Ha valami egyéb kérdés lenne, csak bátran...
Ha egy autós hasonlattal kellene élnem, akkor azt mondanám,h. ezek a házak inkább a Bentley és Rolls Royce-ra hasonlítanak, míg mondjuk van aki a Ferrari-kat kedveli jobban...
#Picturemaker:
Ami a design-jukat illeti, valóban léteznek modernebb házak is ám, ezek is valószínűleg a kifejezetten visszafogott, egyszerűbb kinézetre törekedő házaik közé tartoznak. (vannak pók, irodaház stb-ra hasonlító házaik is...)
#^Clown:
Gondolom ennek a háznak a kerekei is le-felszerelhető fémek és ahogy elnézem a fotót ezeken is van fék...Ehhez hasonlóak lehetnek...
#szab.tam:
Ha sok 5,25"ös helyre van szükséged, léteznek ilyesmi házaik is... Például1 , például2 és ahogy elnézem azokat az 5,25"ös rácsokat, azok is fémből vannak... Ha hdd keret kell, akkor ilyesmik vannak...(ezekhez is gondolom legalább annyi csavart adnak, amennyi eszköz beleférne az összes helyre)
Ha vízhűtésről van szó, akkor tudtommal a legtöbb házukhoz lehet kapni ilyen "upgrade" szerűségeket, pl. olyan tetőt ami vízhűtés fogadására van előkészítve...
Az én házamban asszem 10db 3,5"-es hdd hely van, ehhez adtak kb. 40 csavart (10x4) legalább, csak a hdd-k rögzítésére.
-
szab.tam
nagyúr
valami dereng, de ha megvan a link, dobhatnád...
lassan akarok tervezi egy komoly gépet. az állandó barkácsolásból, platformon belüli toldozásból elegem van... és a gyűjtést most tudatosan a házzal, táppal vízzel fogom kezdeni, mert az lényegében nem avul el, nem lesz olcsóbb...
mert idáig volt egy kis fölös lehetőség, rohantam platformon belül venni valamit, ami hozott 1-2 gflopsot, 100-200 mhz-et. ha egyben lenne a sok értelmetlenül kidobott zsé...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
#65675776 #15 üzenetére
majdnem.
elsődlegesen ilyen árban adhatnának alulra beépíthető keretet. hogy "mennyire" hotswap, az már a ház gyártótól függ. van-e tápkapcsoló, egyenkén kihúzható fiók, stb. vagy csak elöl egy nagy ajtó, aztán berakod a winyókat, hátulról meg a vezetékeket. tehát fix beépítés, de 5.25 helynek is használható legyen. ez utóbbi a minimum.
és a dokkolók ezek, több fajtát is próbáltam. van amelyik elnyeli, van amelyiknél derékban kilóg a winyó. az egyik ráadásul dupla, és 2 tápkapcs is van...
ez a fiókos...
úgy néz ki, mint a rack, de nem az. ajtó kinyílik, és egy csuklós szerkezet hátulról lelöki a csatlakozóról.a másik dupa:
két kicsi, vagy 1 nagy + 1 kicsi...
tökéletes megoldás, ha kis winyót kell bedokkolni pl. alternatív os-re...
-
Sicilian
addikt
Baromi drága házak ezek
Annyi fajta megjelenik, nem is tudom,
kinek van pénze cserélgetni -
szab.tam
nagyúr
személy szerint csak azok a megoldások érdekelnek, ahol sok 5.25 hely van. és átalakítóval, vagy keretben legyen hely a winyóknak. nem az, hogy fent van 2-3-4 5.25 hely, és 8-10 winyó alul. süssék meg...
a winyók fajlagos gb/ft csökkenéssel egyre többen használunk 5.25helyre való belső sata dokkolót.
nekem most mind az 5 helyem foglalt: 2 író, egy ide rack, 2 sata dokk. elfogadnék még 2-3 helyet....
tehát jobban szeretem a variálhatóságot. legyen tetőtől talpig 5.25, beépíthető keretekkel. pláne enniy pénzért ennyi extra elvárható lenne.
és már az is dühít, ho 100k-s házak, de 20-ból 19-ben nincs felül hely egy dupla radis, vastag (xtreme) hűtő + ventinek. mert marha nagy segítség, hogy hátul fúrnak 2 lyukat...
néha olyan érzésem van, hogy olyanok tervezik a pc házakat, akik nem raktak még össze gépet. hanem izlésficamos, frissen végzett lakberekndezők, belős építészek...
-
törölt tag
Le lehet csavarozni őket, ha arra gondolsz. Sőt, a legtöbb (torony)házukon adottak a megfelelő csavarhelyek, így amelyikhez gyárilag nincs, arra is egyszerűen lehet kereket rakni.
Egyébként az az ezüst ronda mint a dög, de a fekete sem éppen szépséges. Ráadásul ezek a bordázott felületek elég intenzíven gyűjtik a port. Nem tetszik.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
jubilleum #10 üzenetére
oda vinyókat tudsz beszerelni, vagy valami olyat ami nem szélesebb mint egy sima vinyó.
amúgy nem valami nagy szám egyik se : nem szép, de van benne valami visszataszító
ha lenne 550$ fölösbe, akkor inkább PC-A77B-t vennék, meg ha ennyire menő, akkor kereket alá, amit bármelyik Lian Li alá fel lehet csavarozni -
jubilleum
senior tag
Akkor lehet hogy ízlés ficamos vagyok, de ezek véleményem gyönyörűek, csak ne lenne ilyen drága...
Az utolsó képen Lian Li PC-V2120-ban allul a táp utáni hely az minek van? -
törölt tag
Az árukon kívül szokás szerint semmi extra...
-
^Clown
addikt
Általában tetszenek a Lian Li házai, de ezek most nagyon csúnyák lettek.
A kerekeket meg úgy kellene megoldani, hogy le- és felszerelhetőek legyenek. Amíg asztali gépem volt, addig azért nem jött volna rosszul 4 kerék a ház alá
Takarításnál például.
-
Srodney
senior tag
szép házak de az áruk az nagyon sok
-
Probber
őstag
A Lian Li újabb ízlésficamos házai. Ezek nekem egyáltalán nem tetszenek.
-
Egyszer egy ilyent...
-
LBandi
aktív tag
539 dodo
Rentgeteg pénz pláne Euróba átszámítva! És most ezek most speciel sztem rondás is és semmi olyan újdonságot nem tudnak felhozni ami miatt azt mondanám hogy ha negyedébe kerülne akkor megvenném. Első ránézésre totál celofánketrec.
-
Enton
addikt
A fekete kellene. Kerekeit kiszerelném, kb egy évben 0,25x lenne rá szükségem.
A belsejét meg szépen befujnám szép bordóra, na nem egy az egyben a letöbb része fekete lenne. -
Picturemaker
őstag
Az a Lian Li PC-V1020 a maga ezüst (alu) színével, mint egy múlt rendszerből maradt, újrahasznosított utasellátós zsúrkocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Méretes belsőt kínál a PC-V1020 és a PC-V2120 típusjelzésű torony.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest