- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minden időszaknak megvan a maga tuti biznisze, amit a laikusok jól besz*pnak. Most épp a forex van terítéken, amely komoly hozamot ígér, de a hatalmas volatilitást nagyvonalúan elhallgatja. Őszintén szólva sosem értettem azokat, akik megfelelő végzettség nélkül akarnak ilyen ügyletekben részt venni. Minimum lenne egy normális közgazdász diploma. Meg sem kérdezem, hogy neked van-e...
#63: a teljes biztonságot lehetetlen elérni, legfeljebb a károkozás mértékét lehet minimalizálni.
-
Nézd, ez a téma elég messzire vezet. Pl. én programozóként dolgozom. Ha készítek egy webáruházat mondjuk félmillió forintért, és annyira felfut, hogy hetente ennyi tiszta profitot termel a tulajdonosának, akkor elmondható, hogy a szellemi termékemen az üzemeltető többszörösét keresi nálam. Ezen még sincs senki fennakadva. Miért különbözne ettől a zeneipar?
Szerk: persze mondhatnád azt, hogy oké, de a zenész folyamatosan fellép, és új dalokat ír. Erre meg írhatnám, hogy én is adok supportot a webáruházhoz, és készítek új modulokat, ha szükséges, és megfizetik.
-
válasz
Zsolesz1885 #48 üzenetére
És mire kéne akkor következtetnünk egy országspecifikus táblázatból, miközben mi általánosságban beszéltünk a témáról?
-
válasz
Zsolesz1885 #46 üzenetére
Ennek mi köze az illegális szoftverek témájához?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest