Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Huawei watch gt 3 mivel tud kevesebbet mint egy Gt 4? Volt már nálam mindkettő, de érzésre ugyan azt adta, ugyan azok az animációk stb stb..
-
Ferenczi Áko
addikt
Szerintem írj a Huawei-nek.. Nekem Huawei telefonom van, azon belül ki lehet választani a készüléket, és kiírja a csereárat alkatrészenként.. Nem akarok butaságot írni, de azt tudom, hogy az óránál is fel volt tüntetve a szíj ára, csak azt nem tudom már, hogy mennyiért..
-
Ferenczi Áko
addikt
Watch 3 Pro topikban írják, hogy elkezdett kijönni az órákra a Harmony Os 3 frissítés.. Mi is megkapjuk akkor? A Gt 3 és a Gt 3 pro is?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Black_Raven #303 üzenetére
Igen azt tudom, viszont én a sima Gt 3-ról kérdeztem
-
Ferenczi Áko
addikt
Gt 3 üzemidővel ki hogyan áll.? Tudom, hogy számlap függő is, meg attól is függ, hogy az egészségfelügyeletnél mi aktív.. Nekem 5 napja van feltöltve, 24 százalékon áll.. Max 1 hét amit így kibír.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Black_Raven #295 üzenetére
Amúgy nem újdonság, mert volt Honor magic watch 2-m, utána Honor Watch gs Pro-m(ez még mindig meg van) esetben most egy Huawei Watch Gt 3-am van.. Volt pár napig egy Huawei Watch 3 pro-m is, de nekem nem elég az üzemideje, és az eSim-et sem használtam volna.. Egyébként az jobb óra, a menüje és a funkciók tekintetében.. Pl a mozgó háttér nagyon bejött, meg az időjárás alkalmazás is olyan volt mint a telefonon..
De alighanem megmarad ez a Gt 3... -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Nem találtam a Gt 3-nak topikot, így ide szeretnék beköszönni egy Gt 3 Elite-el, megférek itt köztetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest