Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz727
tag
Sziasztok
Na másfél hete nyúzom a készüléket.vasárnap este levettem a töltőről .38%-nál rátettem a töltőre 59ig felnyomtam,hosszabb túrát terveztem vele aznapra de sztornózta a viharos nap.most 22 %on van ,vagyis kb pont lemerülne mostanság.
Kb 4 óra 20 perc edzés volt vele (futás ,bicaj)
Kézemelésre feloldja a képernyőt,alvásfigyelés bekapcsolva,folyamatos pulzusfigyelés is megy.
Csendesebb környezetben jól használható a telefonálás része amit szinte csak erről bonyolítottam a héten
Ami negatívum kicsit az az hogy futásnál többet mér valamennyivel,de pl ma is futottam ,a rajt szerinte nem onnan volt ahol kezdtem ,meg ki is futottam a kerítésen.
5km én kb 400 méterrel többet mér.vigasztal hogy pl a strava is csal a telefonnal valamennyit.
Picit talán lassabb a telefonálás indítása, lassabban csatlakozik a készülékhez Bluetooth híváskor,és feloldja közben a készüléket és zsebben emiatt pl séta közben belezavarhat a telefonálásba a vétlen érintés(be van kapcsolva a telefonon a vétlen érintések rész)
Volt ezzel eleinte nyűgöm ,párszor kikapcsolta a hívást az órán,zsebén kívül sose volt vele gondom
A lényeg a lényeg Honor Band 4 et kinőttem,minőségi váltás volt. Nem bántam meg .egy két nyűg mindenhol van de legalább jó az üzemidő,pont ahogy terveztem
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest