Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbálom elképzelni azt a 40-es családanyát, aki bemegy a kiskerbe, nem tudja mi az a java, backup, setup, firmware, hisz miért kellene tudnia... majd az asztalra csap, és kér egy Huawei plug&play mesh kitet

De kicsit inkább tereljük már vissza az eredeti medrébe ezt az alszálat: én alapvetően arra reagáltam, hogy nem való a Unifi otthonra, mert kell hozzá a Controller, és ettől dealbreaker az egész. Ráadásul hirtelen ncc1701 fórumtársból, aki az egészet feldobta, egy full dilettáns embertömeg lett (pedig csak annyit írt, hogy ő maga venne a Huawei helyet inkább Unifi-t).
Nos, ha az összes létező problémát feltételezzük, illetve hogy a zéró a szakértelem, nincs NAS, nincs RPI, nincs házi szerver, a PC-re/laptopra meg nem lehet telepíteni mert az se megoldható Mariska néninek, akkor igazat adok: ide tényleg nem való a Unifi. De abban is biztos vagyok, hogy a Huaweit se ő fogja beüzemelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Horgász topik
- Windows 11
- Mini PC
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő