- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Monitor hiba topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Az összes képhez nézhetsz EXIF-et. "Image Description - hdr". Csak azt az egyet toltam HDR-ben mert piszok lassú volt. Esetleg még verőfényes napsütésben is megpróbálkozhatok pár képpel. Már csak abban bízom, hogy dobnak valami frissítést rá mert ez ebben a formában nem járja.
-
Xaels
félisten
[link] itt van pár tesztkép. A cseresznyefa HDR, de valami rettenet szerintem. A fókuszálás szerintem lassú, számomra ezen a téren nagy csalódás. A multitasking/RAM kezelés sem valami jó. Amikor befejeztem a fotózást azzal indult, hogy a Launcher újratöltött.
-
Xaels
félisten
válasz
Francia91 #121 üzenetére
Én olyan szemszögből közelítettem, hogy a P8 Lite jó volt ezen a téren. Nem S6 szintet vártunk, de az elődét el kellett volna érni. Arról nem beszélve, hogy a nagytestvért is a kamerával meg a Leica-val nyomják le az ember torkán ehhez képest ez megint csak nagyon harmat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Vadiúj SSD-k!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest