Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SONY LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt a formát már sajnos elhagyták. Nekem a P6 és a P7 tetszett a legjobban külsőre. Az üveg hátlap meg tényleg jól nézett ki.
Itt valóban műanyag, de az emberek 90 százaléka úgyis tokban hordja.
Meg azért az sem utolsó, hogy a P7 egykori zászlóshajó, tehát a minőségi kialakítás evidens volt. Kamerával együtt. Bár 2 év eltelt azóta, de erre még ne vessünk keresztet.

Ami nekem zavaró pont a P9 Lite -nál (IS), hogy hátra lett téve az ujjlenyomat-olvasó. Lehet ez a legtöbb embernek semmit nem számít, csak ha megszokja milyen elől. Pl. asztalon, autós tartóban kényelmesebb.
Szerk.:
Egyébként a fém hátlapoknál engem a nem túl jó hőelvezetés szokott zavarni. Sokkal hamarabb forrósodnak. Főleg autós tartóban, ha süti a nap, plusz még töltés is rajta van. -
törölt tag
Ezért írtam én is, hogy egyértelmű. Van aki azt gondolja, hogy más tulajdonával el tud járni?
Értem én a segítő szándékot és rendes tőled
, de...jatszo:
Még németeknél nem láttam újabbat. Oda általában hamarabb meg szokott érkezni.P9 -re és P9 Plus -ra jött, gondolom készül ide is.
-
janes1976
őstag
Expansysnál 3 GB-osat árulják csak. A kolléga írta a garit, hogy hogy működik. Tehát megrendeled onnan, és ha baja van, viheted az itteni szervízbe (csak jól mondtam a múltkor). A gond az, hogy ők 94k-ért árulják + a szállítási ktsg. Ennyi felárat sztem nem ér meg (15k a + 1 GB), főleg úgy, hogy itt 80kért akcióban meg lehet venni a 2 Gb-osat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest