- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
-
petya220
senior tag
válasz
leviske #14022 üzenetére
EMUI 5 blobs?
És single SIM?
Ha igen, akkor itt a megoldás. -
PACSA75
őstag
válasz
leviske #10724 üzenetére
Nincs 1gb szabad memória, nekem jelen pillanatban 489mb szabad. A kamera sajnos tényleg lassan (lassabban) tölt be nougat alatt. Már írtam fennebb is, sajnos nem jobb a frissítéssel, csak szebb, de ennyi.
Nagyon szeretem ezt a telót, de sajnos sehogy sem sikerül egy jól optimalizált romot csinálni rá. Ennél frissebb pedig már aligha hinném hogy lesz rá. -
bubus66
nagyúr
válasz
leviske #10724 üzenetére
Elhiszed, hogy nem azt nézem mennyit használ. A használom a telefon, és nem azt lesegetem, hogy most 800 MB vagy 1 Gb a szabad ram meg nem is érdekel.. Ha meg meg akad (amire még nem volt pl) akkor csinálok egy FR és megvan oldva...
(#10723) gabby123
Mivel a B370-nel egy komplett fimwaret tettél, fel ezért a b380 már csak frissítés javítás fog tartalmazni és semmi nem marad ki belőle, ami a B370-ben benne volt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
leviske #10717 üzenetére
Az Övé Vodafone-os a tied? És miért nem megy fel a te általad letöltött? De ha emlékeim nem csalnak erről volt szó a topikba is..
Téma Összefoglaló, FF használata.
A legfrissebb teljest töltöttem, 3x futottam neki kukk csak ide
Ha a módosított porxyval teszed fel fel kell mennie.
-
saeed8
tag
válasz
leviske #6659 üzenetére
Szia. A lenti linken látható tokot tudnám neked ajánlani, sokkal vastagabb nem lesz de a fogása biztonságosabb lesz. Minőségi tokokat gyárt a Spigen, elméletileg meg kellene védenie az ütésektől is. A csatolt linken eredetit fogsz kapni. Fóliát én nem szeretem, a gyárit rajta hagytam egy ideig de elképesztően zsírosodott, meg a tapintása fura volt nekem. De gondolom egy normálisabb fólia biztos más. A mágneses csatlakozásról nincs tapasztalatom, de engem is érdekelne milyen lehet.
-
ORCA58
addikt
válasz
leviske #6659 üzenetére
A gyári mailt alkalmazást használom freemail, kábel szolgáltatós és Gmailes címekhez. Nekem tökéletesen megfelel, lehet másnak nem. A Gmail app alapból nem tudja az ismeretlen értesítések számát kitenni. (ikon számláló)
Tokot egy filléres fekete műanyagot használok. A gyári fólia tapasztalatom szerint elég strapabíró. 3 hónapja van meg, még karc nincs rajta. Az előző több mint 2 éves Huawei G6-on is a gyári fólia van még, és egy apró kis karc az összes hibája. Az igaz, hogy az átlagnál jobban vigyázok a telefonjaimra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Autós topik
- Medence topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Új Blackberry Priv!
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged