Hirdetés
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
petarda92
csendes tag
válasz
bubus66
üzenetére
Én a Mall.hu-n vettem és e-mailben nekem is azt írták hogy gyári garis. Miután átvettem a telót, felhívtam a Huawei ügyfélszolgálatát, bediktáltam nekik az IMEI számot, és azt mondták, hogy a teló magyar régiós, lehet itthon szervízbe vinni. Csak ugye a garancialevél., amit a Mall.hu e-mailben küldött, érdekes: "A Termékre 2 éves gyártói garancia vonatkozik, melynek kezdete megegyezik a Jótállás kezdőnapjával!" Viszont egy szó sem esik a telemaxról, ami tudomásom szerint az itthoni szervíz.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66
üzenetére
Szerintem az lesz a megoldás, amit mondtam. Gyártói az a gari, csak nem itthon. Mintha pl. brit Amazontól vennél Moto G-t. Visszaküldöd nekik, és ők gyári szervizbe küldik az UK-ban.
És ez így Huaweinek is megfelelhet. Persze csak tipp.
Amúgy igazából nincs nagy jelentősége. Csehből, szlovákoktól egy nap alatt megjárja az utat. Mall.hu eltűnni se nagyon fog, és ha cserélni kell, tuti Huawei ad másikat, különben nem lehetne promóciós. Én meg merném venni, ha ott a legolcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest