Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
rbertkrl
üzenetére
ad1 de ne haragudj , nem ismersz , nem ismered a szokásaim.
ad2: megint csak az én dolgom hogy hogyan használom a telefont nem a tiéd. nem fikáztam a telefont, de engem zavar az egresszív ram kezelés, mert én elég sokat nyomkodom a telefont.
ad3: sajnos rootolni körülményes, plusz garancia ugrik, de mivel rootnak itt nem sok értelme van, mivel custom rom, meg a kedvenc dolgaim nem mennek, ezért váltok .
nagyon jó kis telefon, de nem nekem való.
ennyi , nem kell nekem esni,mert nem huztam le a telefont.Maga az emui nem rossz,vannak benne okosságok, de én vizuálisan is, stock droidra vagyok ráálva azért is használtam stock témát, meg nova launchert de nem ugyan az.
valamint mivel elég sok 3rd appot használok amiket meg szerettem az évek során, így nálam kb úgy néz ki a telefon hogy vannak gyári appok amiket nem használok,és foglalják a ramot, helyet, meg vannak amiket letöltöttem. gyakorlatilag a wallapper progigat nem számolva minden alkalmazásból 2 van a telefonon.Egyébként elment a telefon, de barátnőmnek meg van szóval nem megyek el topikból, segítek is ha kell.
További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest