- ASUS blog: válassz céljaidnak megfelelő monitort!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonye
senior tag
Na ezért nem teszem fel soha a kiforratlan rendszert.
Bugos, hibás, kivárom még kialakul..Nekem a gyári 6-os alatt tökéletes az alkalmazás kezelés.
Tegnap beállítottam, hogy nem lője ki magát a skype meg a mini for fb se. Tökéletesen működik.Szoktam mondani, hogy nem mindegy miről vált az ember. a G8-omon szerintem sose lesz 6-os verzió...
Az 5-ös futott, de lassabb a 3GB rammal, mint ez a kvázi aló közép kategóriás telefon. -
sepyi
aktív tag
Nem hiszem h. alkalmazásfüggö a dolog, hacsak az nem h. nincs facebook az összes google a play kivételével le van tiltva, játszani nem játszom. Alap google billenyüzet, rocket dialer, office egy camscenner tehát semmi extra. A kártyám egy sandisk 64 gb 80 mb/s tehát nem lassú. Semmi nem indokolja az akadást. Föleg, h. hatoson hasitott minden.
-
sepyi
aktív tag
Nem publikus navi. Van benne felvevögomb. 6.0-án tökéletesen megy. Nem azt mondom, h. azonnal, de egy pár perces beszélgetés alatt kiürül a memoriából. Az akadások engem is kiakasztanak. Föleg azért, mert nem köthetök semmilyen rendszerhez. Gondol egyet és mintha teljesen kiürülne a memória még az inditó képernyö is akad. Máskor meg napokig semmi gond.
Jah! Van egy alkalmazásom, ami nem engedi kikapcsolni a kijelzöt. Be lehet állitani hozzá különféle alkalmazásokat. Értelemszerüen ennek mindig futni kellene. Na ezt is kilövi. -
sepyi
aktív tag
Simán kilövi a navigációt is, ha közben jön egy telefonhívás. (Tapasztalat.)Ha szöveget írok és jön egy bejövő hívás, kezdhetem újra írni, mert bezárja az alkalmazást. Ha nem használom a telefont én is bezárok kilépés előtt mindent. De azért használat közben ez már zavaró sőt bosszantó. A chrom-mal kifejezetten mostohán bánik. Mindenesetre fent hagyom, mert kíváncsi vagyok mi derül még ki a napi használat során.
-
sonye
senior tag
Felhasználói szokások
Én mindig kilövöm a progikat miután használtam.Ha azt mondod, hogy hagyja a memóriában a telefon lezárása után, akkor is kilövi?
Ez érdekelne engem is pl skype esetén jó lenne.
De pl messengert egyenesen utálom, mert annyira idegesítő és lassú, és memóriazabáló. Sőt a facebook is ilyen. Így helyette a mini for facebook alkalmazást használom. Az érdekes módon folyton bezárja magát.Mivel új a telefon, így ezért érdekes nekem minden infó.
-
dualcore
őstag
(#8238) jatszo
A működésével tisztában vagyok, de lehet valami nem okés vele. Pár mm-re eltávolodik a készülék (1-3 mm), és máris világít, majd ismét elalszik.
Más gyártó készülékéről váltottam, ott ha lekapcsoltam az csak akkor világított ismét, ha a hívás végetért. ( A másik fél pl letette, vagy én ismét aktiváltam) Kihangosításnál oké hogy lezár magától vagy én zárom le, de ott nem babrálok a közelségszenzornál.
Az lenne a jó, ha power gomb lőné a közelségszenzort is, vagy be lehetne állítani. -
leixlo80
csendes tag
De jó, akkor nem egyedül nyertem
Ha jól emlékszem egy bluetooth hangszórót, és egy powerbankot tartalmaz a csomag (a részvételi feltételekben olvastam).
A tesztre visszatérve: nekem az agresszív RAM kezelésen, és a Messenger káoszon kívül komolyabb probléma nem lépett fel. Az értesítési sáv nem tetszik ebben a formában, jobb volt a korábbi. Minden másban már megbarátkoztam vele. Holnap kipróbálom azért rollback-et is. -
janes1976
őstag
-
zs.tom
tag
Köszönöm az információt, nálam nincs drw menü sajnos(Mit jelent az, hogy valakinek van, esetleg hackdroid?)
Az utófókusz meg más, mint a rekesz érték állítása, ugyanis elöbbi a fókuszpontot helyezi át csupán, míg a másik a háttér elmosottságának mértékét határozza meg. DE találtam egy Afterfocus nevű alkalmazást, kipróbálom
-
-
MK VII
veterán
Na igen...
Infra, OTG, gyro neki szerintem nem fontos.. Kb azt sem tudja mik azok.
3GB ram mondjuk érdekesebb lenne számára.. Mondjuk külföldön esélyesebb, hogy kap 3GB-os P9 Lite-ot nem?(#7944) petya220
Nagy ritkán igen.
Én is a P9 Lite-ot mondtam neki egyébként. Honor 7-et én személy szerint nem vennék, de megígértem neki, hogy megkérdezem a PH fórumosokat... -
Fall-N
veterán
Az értesítések prioritása a titok.
Ahhoz, hogy egy program a háttérben tudjon futni, kell, hogy az értesítési sávon kint legyen (akár statusbar ikon nélkül).
Minél magasabb prioritással fut, annál később lövi ki a droid. Elvileg ha a prioritás maximum, akkor nem szabadna, hogy bezárodjon az "application service" (ez a háttérben futó szolgáltatás pl. az értesítésekhez).
Ezért van olyan, hogy van ami bent is tud maradni van, amelyik meg bezáródik. Pl. GoneMad vagy Pulsar zenelejátszó ilyen. Az app készítőjén múlik, mennyire van a helyzet magaslatán és mennyire figyel erre oda, hogy ne csak a 3-4 GB memórián fusson normálisan. Ez nem a Nougat sajátossága ez Lollipop óta így van (azaz kell, hogy fusson a bezáródás miatt az értesítések között).
E-Robot nálam bezáródott régen 1 GB RAM alatt a régi Sony telón. Hiába jeleztem, addig így maradt ameddig nem vettem meg az előző telót (S4 LTE-A).
-
bubus66
nagyúr
Ez a teszt úgy komolytalan teszt szerintem vagy a szervezés egy nagy NULLA!!!!
(#7932) Diabo6
Mondjuk a sajátomból nem tudtam kiszedni de szétszedtem neked egy rom-ot
-
leixlo80
csendes tag
Lehet, hogy tanul, de azért már nálam is volt egy "mindjárt ki..szom az ablakon" reakciót kiváltó ténykedése. Rendelni akarok valamit a netpincér appal, nagy nehezen összeállítom amit szeretnék, ott vagyok a kosárban a fizetés előtt, jön egy sms. Átlépek az üzenetekhez, hogy végigolvassam, majd vissza a netpicérre, hogy fizessek, erre addigra már kilőtte a memóriából. Mindezt kb 5-6 mp alatt amíg elolvastam az üzenetet. Persze kezdhettem előröl a rendelést.
De a lényeg, hogy a Messenger még stabilan ott vanMás: úgy vettem észre, hogy a wifi gyengébb lett.
-
jatszo
aktív tag
Ezt írták nekem:
Kedves Jácint! Köszönjük a türelmedet. Sajnos az alkalmazást nem lehet visszatelepíteni a gyári beállítások visszaállítása után, de szívesen vesszük, ha észrevételeidet elküldöd nekünk a mobile.hu@huawei.com e-mail címre, természetesen továbbítani fogjuk fejlesztőink irányába. Szép napot! -
sonye
senior tag
Na és aztán??
volt P8 lite telóm. Eladtam és valahogy úgy alakult, hogy asszony kapott egy P8 lite telót újra.
Mi a vicc az egészben? Az enyém nem volt hajlandó frissülni 6.0-ra.
Asszonyét kibontom, indítom, rögtön 6.0!Na most ez miért is van?
Azért mert új kiadású teló, akkor már friss szoftverrel adják...? -
jatszo
aktív tag
Én ezt kaptam:
Kedves Jácint! Köszönjük a türelmedet. Sajnos az alkalmazást nem lehet visszatelepíteni a gyári beállítások visszaállítása után, de szívesen vesszük, ha észrevételeidet elküldöd nekünk a mobile.hu@huawei.com e-mail címre, természetesen továbbítani fogjuk fejlesztőink irányába. Szép napot! -
winben
aktív tag
Nem felvágni akartam, hanem vannak ismert és számomra nagyon zavaró hibák a jelenlegi rendszeren, amit már korábban le is írtam (bluetooth driver, fejhallgatóval rossz hangminőség, kamera mikrofon fordítva vesz, stb) - és ennek megfigyelésére lettem volna kihegyezve elsősorban (ha egyáltalán megkaptam volna a bétát).
Továbbá ismerem miről szól egy szoftverfejlesztés, egy külsősöknek is elérhető "zárt béta" már nem szabad, hogy ilyen alapvető problémákkal rendelkezzen, mint amiket felsoroltok.
Ez, amit kiadott a huawei nem béta, hanem alfa változat.
-
KVZacc
csendes tag
Az úttörő ott segít, ahol tud.
Hiba: szemvédelem időzítője is bugos. Csütörtök este rendben bekapcsolt este 10-kor, ma nem. Ha ki-be nyomtam az időzítést, akkor rendben aktiválódott.
Korábban megénekelt "Ne zavarj" időzítés csütörtökön nem működött, ma viszont csütörtök beállítások szerint aktiválódott. Péntekről egyik esetben sincs infó, hn10 körül elaludtam... -
Mindy-Lee
tag
Amit én csináltam:
P9 Lite (telenoros kártyával) hívtam egy Mate 7-est (telekomos kártyával), amin Android 6-os van, és felépült a hívás. Ekkor hívtam egyszer a telenoros, majd a telekomos kártyát egy harmadik számról. Mivel a telenoros esetében van hívásvárakoztatás, így a hívás bekopogott, és megjelent nem fogadott hívásként, a T-s esetében SMS-t kaptam, de külön hívásként nem jelezte, itt nem aktív a várakoztatás, a hívó félnél foglaltat jelzett egyébként. Még megnézhetem, hogy megcserélem a kártyákat, de ahogy írták fentebb, ezek függnek a szolgáltatótól és a megrendelt a szolgáltatástól is.
Ami biztos még, hogy Telenor abban az esetben küld SMS-t a nem fogadott hívásról, ha az, akit hívtak épp nem volt feljelentkezve hálózatra (nem volt lefedettség, vagy ki van kapcsolva). -
Matyi222
senior tag
Azért nem tudok neked ebben segíteni, mert ez függ a szolgáltatói beállításon is. Nekem úgy van beállítva, hogy a hívásközben érkező hívásokat ne jelezze. Ezt én kértem így, ha beszélek a telón akkor csak pittyen annak aki hív és nálam nem történik semmi. így én nem tudom, hogy engem hívtak, ezt azért kértem ne kelljen minden ügyfelem visszahívni, hanem ők hívjanak újra...
-
ANDROID???
addikt
-
bubus66
nagyúr
Szia igazad van néztem,én is azok akik jelentkeztek mind azért, hogy elmondhassák azt hogy nekik már 7.0 van a telefonjukon (tisztelete a kivételnek) és nem azért , hogy teszteljenek.. ép ezért úgy döntöttem, hogy vissza lépek és singlesitem a telefonom. Ha visszalépek és lehet akkor neked Robertó79 adom át a tesztelés jogát.
-
bubus66
nagyúr
És regisztráltál?
Más:
Különben semmi szerepe nincs hozzászólás számnak stb. A meg a készüléknek se csak annyi hogy a Szolgáltatós (vagy is a függő nem vesz rész benne) jelen esetben a Vodafone, és a Telenor a függő a P9 litenél..
Egy valamire azért kíváncsi leszek, hány ember regisztrál teszt céljából, és hány ember aki csak azért, hogy azt mondja, hogy nekem 7.0 van fent...
-
bubus66
nagyúr
Itt is lesz ugyan ez volt a P8 Litenél és volt RollBack
Lehet hogy nem a Bétán, pontosan nem emlékszem a de végleges mikor kijött az már azzal volt és RollBacket a végleges ROM-el együtt lehetett letölteni.
Igen jól emlékeztem arra, hogy a végleges verzióval jött a RollBack úgy hogy valószínű itt is úgy lesz..
-
leviske
veterán
Köszi, akkor valószínűleg én is kipróbálom. Pont az olvasatlan mailek számát hiányomol a Gmail appból.
(#6663) saeed8: Köszi! A Spigen-eket én is néztem, de úgy látom, hogy ez teljesen szilikon. Mivel a telefon elég nagy és vékony, én a ferdüléstől jobban félek, mint a leejtéstől. Szimpatikus telefon, sajnálnám, ha egyszer csak frizbiként venném elő a zsebemből.
Vagy ez nem egy valós probléma/veszély ennél a típusnál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest