Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
leixlo80
üzenetére
Szerintem ha javítják a hibákat szerethető, jól használható lesz a 7-es. A menü szerkezete tényleg jobb. Hamarabb meg lehet benne mindent találni a kereső segítsége nélkül is.
Az értesítési sáv nekem sem tetszik. De ha már így néz ki, a háttere lehetne áttetsző, írtam is.
Apróbb bakik kellemetlenségek azért vannak, majd bízom benne javítják.
Pl. Nem mindig vált szemkímélő módba, ha az időzítve van.
Az értesítés sávban a naptár értesítésnél a SNOOZE nincs magyarra fordítva. (ettől nem lesz jobb, vagy rosszabb)
USB Hibakeresés mindig kikapcsol, ha kihúzom a kábelt
A Hívó ablakban a hívó fél képe nekem teljes képernyős, de felismerhetetlen olyan erősen el van mosva
Ha a zár képernyőn megjelenik az értesítés, néha egyáltalán nem jelez hanggal, ha az értesítés kapcsolja be a képernyőt be van van kapcsolva.
A Vészhelyzetre vonatkozó információk nagyon rossz helyen vannak. (csak akkor érhető el ha valaki segélyhívást próbál indítani a telefonról (szerintem nem életszerű, de lehet tévedek)Biztos vannak olyan képességei is a telefonnak amiket nem használok, így azokról nincs véleményem. pl. nincs bluetooth, vagy NFC kütyüm. stb. stb.
trapedli
Nekem semmilyen gondom nem volt sem a 6-os sem 7-es alatt a beszédhanggal.zs.tom
Tegyék bele a Huaweinél! A kameráról jut eszembe. Videó felvételnél még mindig fordítva menti a bal és jobb csatorna hangját. Szelfi videónál jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi