-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Mivel ehhez nem értek nem is akarok vitatkozni, de a tények mégis mást mutatnak. Az Android 6 allatt az összes program futott, amit ez bezár. Azért zavar, mert ezeket használtam és használnám is. Az elején mindent bezárt nekem a Messenger-től kezdve. A GMD immersive app ha fut, kint van az értesítési sávban, onnan is lehet ki-be kapcsolgatni az értesíts sávot és a navigációs sávot.
Sőt az értesítési sávon élvezhetem az EMUI 5 nagy újítását, azaz nem tudja mit kezdjen egy alkalmazással. Az értesítések közt hol megjelenik, hol eltűnik gyors egymásutánban a GMD app, ahogy leállítja, majd újra indítja párszor, míg a végén vagy eltűnik végleg, vagy marad még egy darabig. Képernyő felvételt nem sikerült készítenem, mert ha azt indítottam, ezt abbahagyta.MK VII
Fogalmam sincs. Attól függ mi a fontos neki. Honorban van Infra, OTG és Gyro senzor, na meg 3GB RAM, ami a Huawei memóriakelését nézve előny. Viszont régebbi a hardver, és nekem nem is tetszik, a kilógó kamera és fém ház miatt, de ez biztos nem lesz szempont a választásnál..
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest