- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Egérpad topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
A hatos alatt sem mondanám tökéletesnek a memória kezelést. Ha kevés alkalmazás fut elmegy, de annyi alkalmazást nem tudtam futtatni rajta egyszerre, mint a korábbi 1GB-os G6-oson.
A 7-est meg a teszt miatt tettem fel. Ha mindenki úgy gondolkodna, hogy nem teszem fel, mert még nem tökéletes, akkor soha nem is lenne az, mert teszt nélkül nem derülnek ki a hibák.
Tudom, mert szoftver fejlesztéssel foglalkozom és tapasztalom, hogy nem tudok olyan leleményes lenni, mint a felhasználók. Mindig nyomnak olyan gombokat, gomb kombinációkat, keresnek olyan nem létező funkciókat, melyre első körben az ember nem is gondolna.
Az csak hab a tortán, ha elkészül egy szoftver, és használatba veszik, jön a panasz, hogy ők tulajdonképpen mégsem így meg úgy gondolták, meg lehetne ez is, meg az is benn, amaz meg nem. stb. stb.
Épp 5 perce hívtak egy hasonló eset miatt. Megcsináltam amit kértek, de már nem jó mert az igaz, hogy általában úgy van de mégsem.Milyen hátlapi fóliára gondolsz. Gyárilag nincs rajta, vagy van amelyiken igen?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest