Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Gyakorlatilag az első pillanattól kezdve fent van, a Huawei mentéssel költözött át erre a telefonra. Hogy mit csinálna nélküle nem tudom. Újra indításkor mindenesetre elindítja a beállított appokat. Az ,ár más kérdés, hogy ebből párat később lehet leállít. Van benne másodlagos indítási funkció, és naplózás, ezt még nem derítettem ki, hogy pontosan mit tesz, vagy állít be.
Nálam bizonyos szempontból szinte mindegy, hogy van vagy nincs, mert a tesztelés előtt nem szoktam leállítani, ebből következően újra sem indítottam. Úgy vagyok vele, ha lehet miért ne?
Kárt nem okoz, mivel csak a telefonban amúgy létező funkciót aktivizálja.Nem is értem miért van tiltva az Európai modellekben.Lehet egy kérésem a tesztelők felé? Ha a memória kezelés gondokról írnak, jelezzék a nyomatékosság kedvéért, hogy a 2 GB os készülékről van szó! Ugyanis a 3 GB-os modelleknél ilyen gond nincs. Ott is sok a szabad memória, állítólag 1-1,2GB is, ami azt jelenti 600-700 MB-al többet használ. Így már nem csoda, ha azoknál van multitasking.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Ulefone Armor 21 256GB/8GB RAM (Fekete)
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 - Akció! 2025.10.17-ig csak 150.000ft!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest