- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Gyakorlatilag az első pillanattól kezdve fent van, a Huawei mentéssel költözött át erre a telefonra. Hogy mit csinálna nélküle nem tudom. Újra indításkor mindenesetre elindítja a beállított appokat. Az ,ár más kérdés, hogy ebből párat később lehet leállít. Van benne másodlagos indítási funkció, és naplózás, ezt még nem derítettem ki, hogy pontosan mit tesz, vagy állít be.
Nálam bizonyos szempontból szinte mindegy, hogy van vagy nincs, mert a tesztelés előtt nem szoktam leállítani, ebből következően újra sem indítottam. Úgy vagyok vele, ha lehet miért ne?
Kárt nem okoz, mivel csak a telefonban amúgy létező funkciót aktivizálja.Nem is értem miért van tiltva az Európai modellekben.Lehet egy kérésem a tesztelők felé? Ha a memória kezelés gondokról írnak, jelezzék a nyomatékosság kedvéért, hogy a 2 GB os készülékről van szó! Ugyanis a 3 GB-os modelleknél ilyen gond nincs. Ott is sok a szabad memória, állítólag 1-1,2GB is, ami azt jelenti 600-700 MB-al többet használ. Így már nem csoda, ha azoknál van multitasking.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest