- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR ME
aktív tag
válasz
ORCA58 #11040 üzenetére
Azt nem tudtam h nem kell hozzá a magazin téma...
Viszont sztem ő arra gondolt h fenn az állapotsávban a hatosnál megjelent a kis ikon az állapotsávban 7nél csak ha feloldottad akkor látszik az ikon, csak az van amit leírtál, de nekem pl az nem jön be mert kiírja az illető üzenetét is a zárképernyőre vibernél,messengernél pl... -
match123
tag
válasz
ORCA58 #10610 üzenetére
Kicsit furcsaltam eleinte hogy ezt miertnekem valaszolod, de a vegen leesett
Amugy egyetertek, az android egy tipikus allatorvosi lo...tok mindegy hogy S7ed van vagy egy olcso xiaomi, nekem egy se volt amelyik aktiv hasznalatban 3 honap utan nem szorult volna az idegrendszerem megovasa erdekeben rom cserere. Viszont legalabb van ra lehetoseg ertelmes keretek kozott, ellentetben az apple-el.
Amugy ez a P9 kimondottan jo kis cucc, par nappal ezelottig az akksija is jol birta, a gyari rom kenyszeres app killjeit leszamitva a software se rossz...es szep, jo megfogni.Hasznaltan en se vennek telot...egyszer tettem eletemben, nem csalodtam, de valahogy jobb ujonnan.
Korabban meg gondolkoztam egy LG G6on, aztan meloban a kezembe kerult (a htc legend utan az lg g2 volt a kedvenc telom)...hat, nem voltam lenyugozve (fokent kulsoleg, egy frissen kibontott telorol software-es kovetkezteteseket nem vonok le).
S8 szinten...azert ritka szegyen hogy egy 200 rugoval olcsobb telefon jobb ergonomiaban mint a mai csucsok.PACSA75: Na latod, nem kell rogton beszolni, lehet ertelmes hozzaszolast is irni. Koszi a tippet, penetralom a dragat valami vekony hegyessel
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
ORCA58 #10529 üzenetére
Szia!
A belső tárhely 72%-on van. Eleinte egy 32gigás SD kártya volt benne, most egy 64 gigás. Az alapértelmezett tárhely kezdetektől az SD kártya.
Nem olyan rég cseréltem egyébként 32-ről 64-re az SD kártyát. Elméletben akár ez lehet a hasfájása? Nem emlékszem rá pontosan,hogy mióta nyekeg a teló, de lehet, hogy a kétszer akkora kapacitású kártya a ludas?
Mind a két kártya Samu EVO U1 class 10. -
Jaki2000
aktív tag
válasz
ORCA58 #10150 üzenetére
Sajnos nekem szükségem van ezekre. Megpróbálok szelektálni, ami tényleg felesleges törlöm. Memória gond nem lehet, mondjuk most 85 %-on van, de szerintem az még nem lehet gond. Meg van benne egy 32 GB SD, a fényképező oda ment.
A legelső okostelefonom még 9 éve egy Samsung Spica volt. Még óvakodtam a google mentés használatától is. De rá kellett jönnöm, hogy az a lényeg. Meg minek 2,4 GHz-es 8 magos proci, meg az asztali gépeket megszégyenítő egyéb paraméter, ha egy szemét FB, vagy más hétköznapi app kicsinálja a telefont. Akkor vegyek egy 3000 Ft-os buta telefont? -
Cunaja
addikt
válasz
ORCA58 #10112 üzenetére
Azért vannak érdekes dolgok.
Remélem érted már a lényegét?
Google szolgáltatás!
Chrome!
TotalCommander!
aCalendar!
Naptár tárolása
Youtube!
Ezekhez értesítés van beállítva? Ugyanis normális esetben egyik sem ébreszthetné a telót, kivéve a Google szolgáltatás, ha van Gmail mondjuk. -
IdPezzo
csendes tag
Szia!
Android 6.0, EMUI 4.1.1
Tudtommal semmi rendszerfrissítés nem volt, és eddig nem volt semmi probléma a lejátszással. Ez a leállítósdi csak a napokban kezdődött (egyébként nem használom sűrűn zenehallgatásra, csak ha hosszabban BKV-zom havonta 3-4 alkalommal). Viszont akkor nagyon zavaró ez a hiba!
-
sepyi
aktív tag
Én nem akarok senkit sem meggyőzni az igazamról. Mindenki úgy vigyáz az adataira, ahogy akar. Számtalan lehetőség van. Drive, google, sd kártya. Viszont mindenkivel fordult elő adatvesztés már, ami kellemetlen. A fenti példa, hogy FR-t kel csinálni csak egy a sok közül. Ha nincs mentésed buktad az adatokat. Ennyi lett volna a mondanivalóm.
-
match123
tag
Nem mondtam hogy gyakori volt ilyen mértékben. Amikor már 1 hete nem volt újraindítva, akkor már eléggé szenvedett, aztán egyszer annyira, amennyire fentebb leírtam. Egy restart megoldja megint pár napra.
A memóriakezelés ott idegesített fel, amikor rendszeresen kivágta a zenelejátszót a háttérből lejátszás közben...
Olyanokon nem akadok fent hogy minden mást is kivágott, és állandóan újratöltött mindent, legyen az böngésző, viber, facebook stb.
Mondjuk vibernél kissé idegesítő amikor (bár bent van a protected appok között) délután 5-kor kapok meg egy délben érkezett üzenetet, mert a drága volt olyan rendes, és kib@szta a memóriából, és csak 5-kor indítottam el, mert akkor akartam írni valakinek.@bubus66
Olvastam a logout cikket, az alapján választottam a RR romot. Valamint végignyálaztam a fórumot is, majd leírom oda is a kínjaimat
Azért írtam ide, mert itt nagyobb az aktivitás -
-
ot93
senior tag
Tudom, hogy nem a töltő határozza meg, hogy mennyi energiát képes felvenni bizonyos idő alatt. De azt akkor sem értem mi kéne ahhoz, hogy 2A-el lehessen tölteni... Ezt a 2A-t innen fórumból vettem. Vagy akkor más fesz. kéne neki? De hát azt nem gondolom.
Amúgy a töltőm nem "csodatöltő" meg ilyenek, hanem minőséginek mondható és szimplán tudja a maximális 2,4A-t csatlakozónként, de semmi más. Amúgy nem azért vettem, hogy 2A-el tudjam tölteni a telót, csak mondom ha már van, erre is jó lesz... -
szkaroly
senior tag
-
gianone
őstag
Ez majdnem pontosan így van. A társkártyák óriási előnye volt, hogy nem volt plusz költség készülékvásárlás esetén. És durván felemelték a telefonok árát is. Most annyi a Novám a magentás 50000-s kedvezménnyel, mint előtte hónapban a 15 %-os akcióban az 50000 nélkül.
Egyébként fogalmam sincs, hogy nem vették észre emberek eddig is a 96000-t, mert pl. sima Next M-re megvolt ugyanez. Viszont sokan nem tudnak számolni.Azt az egyet kifelejted, hogy ha társkártyád van, akkor több előfizetés van, tehát 20 vagy 25 % lejön a 11000-ből.
-
Toby0501
csendes tag
Vettem rá ilyet (mer' óccsó), valóban nem rossz. A felhelyezése nagyon egyszerű és az ujjlenyomatokat sem vonzza annyira, mint a gyári fólia. Azt viszont nem tudom, hogy milyen lézerrel vágták, ~1mm-rel rövidebb, mint a kijelző, azzal picit ügyeskedni kellett, hogy ne legyen feltűnő. Illetve a törlőkendő, amit adtak hozzá, nekem nagyon szöszös volt, minden törlés után több szemét volt a kijelzőn, mint előtte.
-
steele80
senior tag
A teló az egy kicsit jobb mint a p8 lite, de szerintem az szebb kézre állóbb volt. A legnagyobb problémám a dupla koppos ébresztés hiánya, mert azt nagyon megszoktam. Nem értem miért nem került bele alternatívaként. Szerintem a csengetés halkabb a P9 lite-on. Ja és marhára idegesít a lépésszámláló ami gyakorlatilag a felhasználótól független önálló életet él kikapcsolhatatlanul. A megszokott csengőhangom is kikerült a 9-ből. De azért nem volt rossz vétel, mert ezek csupán szubjektív vélemények. Ja és valamiért több ramot fogyaszt. Időnként kevesebb mint 600 MB áll rendelkezésre. A P8 lite emlékeim szerint nem nagyon ment 1 GB alá. Azért biztosan nem válok meg tőle egy darabig!
-
snakebait
senior tag
Igen,két mutató újjra van beállítva a telefon felnyitása és ezekre nem reagál. Ha nem nyílik ki 5 próbálkozásra akkor előugrik a számsor és kéri a pin kódot. Azzal nyílik. Habár most csináltam recoveryből egy dalvik cashe wipeot és úgy néz ki most működik...kopp,kopp,kopp
-
gianone
őstag
-
snakebait
senior tag
Próbáltam én is pár sötét témát feltenni,de nem nagyon találok a neten megfelelőt,vagyis mindegyikkel valami bajom van,valamely része nem tetszik. És azt vettem észre,hogy sokuknál van olyan pl.beállítások menü,névjegyek vagy valamely írás nem látszik rendesen,sötét alapon fekete betűk,olvashatatlan. Lehet,hogy egy restart kellett volna csak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Facebook és Messenger
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged