- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bubus66
nagyúr
Tudom de még mindig nem írtad meg a téma nevét??
(#401) sheratan
Miért kell, hogy legyen jöhetett 3.0-val is, az más kérdés, hogy én is 3.1-el vettem.
(#402) porterocka
Írtam egy PÜ-at az FB a Huaweinek meg kérdeztem mi a neve a témának
A Privátba amit beszültünk a Driver telepítés előtt ezt vagy ezt. mindenképpen csináld meg. az Első 8-8.1-en is működik
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
-
törölt tag
System -be akarsz belenyúlni/-nézni, akkor 2 programot szedj le:
- Huawei Update Extractor
- ICS/JB/EXT4 unpacker1. Huawei Update Extractor megnyitás.
2. Profil -t nem kell állítani felül.
3. Jobb oldalon a .. -ra katt, nyisd meg az UPDATE.APP fájlt.
4. Megjelennek a fájlok, jobb egér klikk valamelyikre és Extract All, majd add meg a helyét a kicsomagolásnak.A system.img bontás:
5. ICS/JB/EXT4 unpacker megnyitás.
6. Jobb oldalon a mappára (megnyitás) katt.
7. Válaszd ki a system.img -t.
8. Jelöld ki az összes fájlt/mappát, jobb egér gomb, Extract, add meg a könyvtárat és kicsomagol mindent.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz #86973952 #408 üzenetére
Azért én is próbálgatom Frissült meg találtam a 0.9.9.3-at
Itt van ez jó telepítős
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
törölt tag
bubus66 + sheratan + egabi71:
Van ebből a telefonból egy Snapdragon 615 -ös változat, ami 3.0 -val érkezik. A többi (Kirin 620 -as) 3.1 -es. Előbbi telefon egyelőre USA verzió, szerintem máshol nem nagyon lesz. Legalábbis EU -ban szinte esélytelen. -
törölt tag
válasz #16820480 #416 üzenetére
Én a 3.1 -et nem tartom elég átgondoltnak. Szóval egy márkabevezetési fázisban lévő piacon talán szerencsésebb 3.0 -val kezdeni. Ez persze magánvélemény. Ott is biztos lesz 3.1, de majd 5.1 -gyel.
Szerk.:
Több új dolog is van a 3.1 -ben, de néhány hasznos dolog kimaradt a 3.0 -ból. Illetve én úgy érzem azzal, hogy néhány dolgot egyszerűsítettek, kicsit túl sok minden került be egy helyre. Így kevésbé átlátható.Ettől még nem rossz, csak én végig mentem a többi verzión is.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz #16820480 #413 üzenetére
Tényleg nem mintha nem lett volna P7-em azon 2.3 kezdtem. Azt is tudom mikor adták ki. Én a Témára értettem, hogy nem-e 3.0 között kel keresni. Igaz akitől kérdezve lett az megértette....
porterocka
Amit a 409 hsz-be linkeltem abba nincs benne, most szét kapom a másikat.
Meg valamit kellene az EXT4-gyel csinálni, hogy ne kelljen Cygwin-nezni..
[ Szerkesztve ]
-
G@ß!
őstag
Sziasztok!
Akinek ilyen telefonja az mondja már meg nekem a frankót:
- a micro sim foglalatba rakott kártya csak 2G-t tud?
- a micro sim foglalat az 1. foglalat?
- a nano sim foglalatba rakott kártya 2G/3G/4G-t tud?
- a kettős kártyabeállításokat hol találom? Lehet hogy csak akkor jelenik meg, ha mindkét kártya benne van?
Köszi szépen előre is!
Üdv.
Gábor -
bubus66
nagyúr
Szia nekem csak 1 DB Micro sim megy bele az tudja 2G a 3G a 4G ma használtam a 4G mindent nem taltam második Sim foglalatot.
Nekem volt Lenovoba Dual SIM-es a Beállítások megjelentek, az amelyikbe nem volt beletéve SIM az halványan jelent meg..
[ Szerkesztve ]
-
azka79
aktív tag
Szia,
Nekem független a telefon
Akinek ilyen telefonja az mondja már meg nekem a frankót:
- a micro sim foglalatba rakott kártya csak 2G-t tud? Nem 2G/3G/4G
- a micro sim foglalat az 1. foglalat? Igen
- a nano sim foglalatba rakott kártya 2G/3G/4G-t tud? 2G
- a kettős kártyabeállításokat hol találom? Lehet hogy csak akkor jelenik meg, ha mindkét kártya benne van?
Beállítások/Dupla kártya kezelése, nekem most 1 sim van benne +microSD és akkor is látom ezt a beállítást. -
törölt tag
válasz #86973952 #426 üzenetére
Engem inkább az zavar, hogy nem lehet egyből a gyorskapcsolókat lehúzni fentről, pedig mintha lett volna már ilyen régeben. Viszont az tetszik, hogy kivágták a fenébe a bonyolult részét a zenelejátszónak, és normálisabb felületet kapott, ezt kellene a kamerával is, mert nagyon hízik már, és szerintem nem is logikus, hogy mit érsz el vízszintes görgetéssel és mit a menüből. A telefonkezelő is egyszerűbb lett, bár még így is kicsit kaotikus és el lehet veszni benne, illetve nem igazán egységes a kialakítása.
-
doongoo
addikt
Esetleg nézzetek át ide: Honor 6 összefoglaló
Mivel rokon telefonok, ezért, lehet, hogy jó pár hasznos tippet találhattok itt. Pl.: mindkét kártya 4G képessé tétele címen -
Zsolty20
senior tag
Ami itt fent van ROM szerintetek mennyire megbízható?
http://www.carbontesla.com/2015/06/huawei-p8-lite-l21-b120-emui-3-1-stock-lollipop-firmware-pk/Oké, hogy elvileg hivatalos, de vajon milyen következményekkel járna ha felraknám?
-
wayne1
senior tag
Hali. A Telekomos Mobiltárca szolgáltatást próbálta már valaki ezzel a készülékkel? Azt mondták a Telekomnál hogy működnie kellene vele, ki is cserélték a SIM kártyám, és a Mobiltárca ügyfélszolgálat szerint minden oké, látják a kártyám de ha az alkalmazást elindítom állandóan SIM kártya hibát ír ki. NFC, mobilnet bekapcsolva.
-
pleti
csendes tag
Szisztok! Tegnap megérkezett a telefonom és három dologra nem jöttem rá: 1,smart lock-ot hol tudom beállítani 2,lollipoppos vendégfiók aktiválását se találtam, csak az adat védelemnél, de ott a másik kódot beütve is ugyanúgy ott vannak az emailek, üzenetek, stb. 3, az épp használt programot itt nem tudom a képernyőre tűzni?
-
törölt tag
HA dual SIM (lenne), akkor benne van a menüben a 2 SIM kezelés az első menüpontban. Ők azt mondták, hogy dual vagy csak az oldalon volt úgy kiírva? Mert nem ritka a ctrl+c és ctrl+v.
Szerk.:
Most látom a weboldalon kiemelve, hogy dual SIM. Érdekes. Nálam is dual verzió volt és ott figyelt a SIM menü. Függetlenül attól, hogy hány SIM van benne.Lefotóznád a 2 slot foglalatot?
[ Szerkesztve ]
-
Zsocy155
őstag
Két napja én is egy ilyen telcsivel büszkélkedhetek.!
Lehet furcsa, hogy az 5. X felé közeledve így tudok örülni egy új, jó telefonnak, de ilyen vagyok.Eddig nagyon teszik.
+ Szinte minden. Az EMUI 3.1 nagyon bejön. (az előző, P6-on 2.3 volt asszem).- A háttérvilágítás valóban lehetne erősebb, de nem rossz így sem. Az "obb"mappát nem hozta elő PC-re csatlakoztatva, de megoldottam.
G@ß!: az én sim tartóm is olyan, amilyen az 1. képen van, ugyanaz a szöveg van rajta, én a Vodánál vettem.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz #86973952 #441 üzenetére
G@ß! (#440)
A 2 az az SD kártyá-é nekem is ugyan olyan tehát csak 1 SIM-es Tehát ezért nem látszik a másik slot. De semmi mást nem kellet volna csak a kettőnek a kialakítását összehasonlítani.
A Másodikba ne is akarj SIM-met beleerőltetni mert a kiképzése sem olyan.. Az SD Kártyára való
Figyel csak
Ez Rajta van a készülék hátulján (a ...... kedvért)
Hasonlítsd össze a 2 számú képeddel?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz #16820480 #444 üzenetére
Oké értem rá jöttem közben,, de nézd meg az első képet. Az mindegy, hogy a foglalt milyen ha nem látja akkor egy SIM-s ha látja akkor kettő ahogy porterocka (#441) leírta, ehhez szerintem meg nem kell.
Miért ki mondta, hogy nem fér bele? ( Elnéztem közben egy másikéval) Persze leakasztok egy nano Sim-t hoyg kipróbáljam..
[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- AliExpress tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Mozilla Thunderbird
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest