Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
válasz wayne1 #17745 üzenetére
Szia!
Nem rootolt a telefon, mert akkor sem jelzi a frissítést, de lehet más oka is.
Mindenesetre ez az oldal ajánlott olvasmány. -
-
shrek1988
csendes tag
-
-
bubus66
nagyúr
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Kérdés vissza tudsz állni a Független ROM-ra? Én biztos, hogy nem fogom fel tenni a Telekomost...
(#616) wayne1
A Régi ROM-ot az oldalamon is meg találod
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Szerintem nem mindegyik távolítható el kettő vagy három csak tiltható, legalább is az én nézetem szerint.
A Névjegyet, a következő frissítés fogja elméletileg megoldani.
(#597) Zsocy155
Jeleztem a Huawei felé a Névjegyzék hibát ( szerintem javítani fogják) mivel nem én voltam az egyedüli. 1.1.5 hónap múlva jöhet a frissítés ( ezt senki nem vegye készpénznek) mert ez csak ígérték. Ez lehet előbb de lehet később is.
[ Szerkesztve ]
-
Zsocy155
őstag
Ha esetleg nagyon zavar a kereszt-vezetéknév hiba, meg amúgy is. A P7 topicban ajánlotta valaki: DW Contacts &....
-
wayne1
senior tag
További dolgok :
- Eddig 4G felirat volt a hálózatnál mostmár LTE van
- a kapcsolóknál sem 2G/3G/4G van hanem Csak GSM, WCDMA/GSM auto, LTE/WCDMA/GSM auto szóval csak átírták a megnevezéseket
- működik a Mobiltárca ha esetleg valakit ez érdekel még rajtam kívül[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az automata updater (amit 3 gombossal indítasz) csak dload mappából olvas, és csak update.app -t. HA máshova teszed az update.app -t, akkor nem fogja látni.
Ettől egyébként nem fog megváltozni az FW. "Csak" kiegészítő fájlok.
Szerk.:
Egyébként ezzel az FW -vel nem erőlködnék, ha ez van benne. Látsz Telekomos app -okat? Mert amit bubus nézett abban volt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az érdekes, mert a manual -ban nem ez van, hanem a letöltésben szereplő build. Tovább nem tudom bontani (mármint az update.app -t), mert nem vagyok otthon, de bubus is ért hozzá. HA van ideje bele tud nézni.
(#617) Zsocy155:
Annyival egészíteném ki, hogy nem kell kimásolgatni az app -t, csak simán rá kell másolni az SD -re a dload mappával együtt.ALE-L21HUNC150B130.ZIP /ALE-L21HUNC150B130/dload/update.app
-->
SD kártya /dload/update.appAztán a vendor mappával hasonló módon kell eljárni, csak SD -re másolás után ezt is át kell nevezni dload -ra. 1 mappában (a tömörített fájlban) nem lehet két azonos nevű mappa. Ez persze már simán mehet frissítő app -ból is. Kiegészítő fájlatokat tartalmaz. Tehát így:
ALE-L21HUNC150B130.ZIP /ALE-L21HUNC150B130/vendor/update.app
-->
SD kártya /dload/update.appSzerk.:
Természetesen a többi FW -nél eltér a tömörített fájl neve, esetleg a mappák is. DE a lényeg látszik belőle. A fenti FW -vel példáztam az egyszerűség kedvéért.[ Szerkesztve ]
-
Zsocy155
őstag
Akkor valami kavarodás van. Én amit linkelte, az oldal szerint B130, ami neked felment az pedig B311.
A 3 gombos: mentés után, az update.app-ot felmásolod a micro sd-re, majd a kikapcsolt telefont a 3 gombot egyszerre hosszan lenyomva indítod és elindul az új firmware telepítése. (előtte ajánlott a wipe factory reset, utána pedig egy gyári visszaállítás)
Én eddig a P6-ommal csináltam így és más fórumon olvastam, hogy a P8 lite-t is így frissítik. Én a P8 Lite- még nem próbáltam, ezért várd meg porterocka véleményét.
A dual sim-t nem próbálnám, de lehet jobb mint ami most van fenn.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Sanszos, hogy majd repedni fog a tok. Nekem az összes telefonon repedt. Főleg a kamera résznél, illetve mellette az éleknél.
pzol:
Próbáld meg, hogy SD -re mentés után tolsz neki egy wipe -ot. HA az nem oldja meg, akkor 3 gombossal újratenném az FW -t.HA az sem, akkor szerviz.
Egyébként milyen a BT eszközről van szó (ami a kocsiba van építve)?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
-
törölt tag
Ez tényleg hiba, kipróbáltam most, és valóban így működik sajnos. Illetve ha megfordítja az ember a sorrendet, akkor vesszőt is tesz a két név közé, ami szintén nem kellene. Megpróbálom jelenteni, hátha javításra kerül idővel, bár nem tudom, hogy az mikorra jutna el a meglevő telefonokra.
Köszi, hogy szóltál
-
törölt tag
Egyszerűbb szerintem, ha valami felhős fiókkal (gmail, outlook, stb) mented át a névjegyeket, az általában megbízhatóbban működik. Vagy esetleg azt próbáld meg, hogy exportálod az egészet egy vcf-be a régi telefonon, és importálod az újon.
WP-n amúgy azért nincs ilyen alkalmazás háttérben futási figyelmeztetés, mert egyrészt nem futhat csak úgy bármi a háttérben, másrészt meg úgy van megcsinálva a rendszer, hogy ne dobáljon az arcodba folyton figyelmeztetéseket. Ráadásul az EMUI esetében sokszor ilyen fél oldalas monológok az üzenetek, hogy mihez akar hozzáférni az app.
-
Shingen
addikt
Légy szíves írj már a teloról, ha majd használod.
Azokat a dolgokat amik itt többször elhangoztak.1. Háttérfény kevés, főleg kint a napban állítólag nem lehet jól a képernyőt látni.
2. Aksi teljesítményéről is, milyen felhasználói szokás mellett neked, hogy merül majd?
3. Elvileg a kamerája jó, de az egyik forumon vki ezt említette nagatívumként
Mint a Lumiáknál. Hogy viszonylag egyszerűen lehessen ISO-t, fehéregyensúlyt, záridőt, akár fókuszt állítani
Te mit tapasztalsz ez ügyben?köszike
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest