-
PROHARDVER!
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Mivel ez a P40 Lite mellett a "legnépszerűbb" topic a P40 sorozatról kérdeznék valamit:
Cib bank alkalmazását ki használja? Működik neki rendesen? mert nekem a P40 Lite-on semmi push értesítést nem tudtam kicsikarni belőle, ha bele gebedtem is...
Próbáltam az AppGallery-s verziót (ami régebbi verzió mint ami a play áruházban van), és próbáltam a Play áruházas verziót is.. letöröltem-feltettem újra, cache és adat törtlést próbáltam (hátha), de semmi push üzenet.. akkor se ha az app megvan nyitva előttem.
valakinek van pozitív tapasztalata a működésről?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest