Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinnkong
csendes tag
válasz
kinnkong #7082 üzenetére
Kipróbáltam az AIMP preamp-jával. Ez +15 db-t enged meg. Kb 7 db-t növeltem. A beszédhang itt még nem torzult nagyon. Viszont érezhetően hangosabb lett. +15 db-nél nagyon torz. Vszínű a hangszórót is kicsinálja, ez a szűk keresztmetszet. Köszönöm az eddigi ötleteket, javaslatokat.
-
kinnkong
csendes tag
-
kinnkong
csendes tag
Egy hete van p30pro-m. S7-ről váltottam. Korszerűsítés, továbbá nagyobb akksi, jobb fotó képesség miatt. Ez eddig rendben. A hangerő viszont nem éri el az s7-ét. Kérdésem, hogy van-e valamilyen mód növelni? A 10-es droid esetleg hoz-e változást (már akinek megérkezett). Azt a választ kérem mellőzni, hogy térjek vissza az s7-re. Sokat használom kültéren (rádió, zene) zsebben. Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Politika
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest