Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Én is szeretem a flip tokot.
Épp ma jött meg aliról amit 04.29-én innen rendeltem. >> [link]
P30 pro-hoz, és bnőnek P30-hoz is rendeltem. Kicsit más az anyaga a kettőnek, de mindkettő jónak tűnik. P30-ra hnap tudom felpróbálni, hogy mennyire áll jól rajta, de szerintem abszolút rendben van/lesz az is, ahogy a P30 pro is.
Ami kimondottan tetszik, h matt tok azon része, ahol látod a hívást stb, így nem tükröződik, mint a P20 pro-hoz és a P30 pro-hoz vett gyárik, amik úgy fénylenek, mint a tükör, és az nem annyira jó.
Ennyiért kiváló vétel

-
szemesi69
addikt
Szia! Van aktív gyári tok. Volt egy ebay rendelés, olcsó volt, de nagyon gagyi anyaga volt, aztán rászántam magam, vettem az euronicsban gyárit, igaz nem olcsó 7 ezer volt, ezt már szeretem, minőségi anyag. [link]
A korábbi telefonod közép kategória, ez felső kategória, ha anyagilag be tudod váltani, jelentős előre lépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest