Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
üzenetére
Én Honor 8-cal jártam így, a boltból kijőve kapcsoltam be, és be volt lépve egy volt középsulis évfolyamtársam Google-fiókkal, gondoltam bekapcsolták csak valamiért a boltban korábban. Pár nappal később néztem a Huawei oldalán, hogy 3 hónappal korábbra szól a garancia. Néztem a számlát, amit kaptam, IMEI számot nem írtak rá, gondolom vissza se mehetettem volna reklamálni, mert ráfogták volna, hogy ez nem az a telefon, amit náluk vettem, főleg, hogy már töröltem azóta a fiókot (gyári beállítást csináltam). Inkább nem mentem bele az ügybe, de többet nem megyek abba a boltba (Euronics, Pápa, nem fogom titkolni), és másnak sem ajánlom a közelemben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen széket vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest