Hirdetés
-
PROHARDVER!
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
Sajnos reggel észrevettem, hogy hiányzik a bekapcsológombom
Egy ideje néha elég furán ált, így várható volt, hogy "baja lesz"
Mivel tavaly már szétszedtem a telefont aksi csere miatt (akkor nem ragasztottam vissza, csak vissza"nyomtam" a hátlapot, és a tokjával együtt azóta is szuperül működik, bár valszeg ott kaphatott valami rossz össze szerelést a gomb, és eddig bírta)Szóval gondoltam felujítom most, amennyire tudom, és szükséges:
az okos tok nagyon hámlik, kamerájánál le is tört egy darab belőle. Jelenleg csak ennek bezárásával tudom lezárni a telefont
Sajnos sehol se találok már ilyent gyáriba. Ebayen láttam tán hasonlót németből, talán jó lesz.
Párszor kapott az eleje is, zsebkiesés, így az üvegfóliát is cserélném rajta. Nillkin volt rajta (anno kétszer is cseréltem, tökéletesen megvédte a kijelzőt, csak a fólia bánta... Ilyet se lehet kapni már, csak valami más, olcsóbb márkájút.
Gombot elvielg lehet ittonról is rendelni: de nem találo róla videót, vagy leírást, hogyan is kéne kicserélni. csak p30 pro-hoz találtam. Mennyire macerás? Ha csak a hátlapot lekapom, és onnan könnyű, akkor okés (jah igen, tavaly elszakadt a hátlapján egy vezeték, a csere alkatrész itthon van valahol, de a mai napig nem cseréltem ki, nem éreztem hiányát, semilyen fotózáskor.
Egyszerűen nekem túl tökéletes telefon, szerintem soha egy mobilom se bírta ennyi ideig. Hacsak nem lesz valami komolyabb hadverhibája, nem is tervezem lecserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest