Hirdetés
-
PROHARDVER!
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan77
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #17198 üzenetére
Köszönöm sikerült igy.
Mindíg tanul az ember
-
Richie86
senior tag
Sziasztok,
A mai nappal beléptem közétek. Eddig egy Xiaomi Mi 9 SE-t használtam, igazából azzal sem volt bajom, szerettem, de ma elcseréltem egy P20 Pro-ra, ami, hogyismondjam, megvett kilóra. Nagyon tetszik, úgy érzem jóban leszünk
-
zoltan77
aktív tag
Na nekem is megjött reggel a frissítés júliusi biztonságival.
-
szepi23
tag
válasz
cellpeti #17189 üzenetére
Én az Unread Bage-t használom. Illetve annak a PRO változatát. Minden launcher alatt megy. Jól beállítható.
Igaz fizetős, de pont azt tudja amit kell. Számomra a legjobb funkciója, hogy, mint iphone-on, azt mutatja, hány olvasatlan levelem van (nem csak az újonnan érkezetteket). -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
a GMAIL-t rá lehet venni valahogy, hogy az ikonon mutassa a beérkezett emailek számát?
-
válasz
tesz-vesz123 #17185 üzenetére
Dettó... Bár nekem felajánlottak speciális kedvezményt és lehetőséget korábbi szerződés hosszabbításra. Gondolkodom rajta erősen, majd holnap informálódok az üzletben.
-
maaniac
aktív tag
válasz
SoulReaver #17186 üzenetére
Túl sokat nem adnék a szavukra. Megjelenésekor a bootloader nyitó kód kikérése kapcsán teljesen mást írt a magyar (itt olvastam), a svájci és az európai központjuk.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
SzabóTamàs90 #17184 üzenetére
Legalább februárig bírják ki, akkor jár le a két év hűségem! :D
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Black_Raven #17167 üzenetére
Lekopogom , de úgy néz ki , hogy ez megoldotta a problémát.
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, most szólt a telefonom, hogy frissülni fog. Nem követem a híreket, csak a kollégáim ijesztgetnek, hogy nem lesz google... Ez igaz?
-
tesz-vesz123
senior tag
Most jött a .171 update. Telekomban vásárolt készülék.
-
mycso
veterán
válasz
WhiteWalker #17166 üzenetére
Szia, egy jó hónapja, az autó fejegységével összepárosítva nekem is akadozik a hang , de csak zenelejátszás közben.
Sőt olyat is csinál, ha számot váltok, látszólag megy, viszont nem szól a zene. Telefon lezár/felold, majd egy ideig ismét jó.Telefonhívások alatt stabil, ott eddig még nem volt probléma.
-
törölt tag
válasz
Csak az autóban használom, ott többségében jó. Néha nem kapcsolódik, de azt nem tudom, a teló vagy a rádió baszakszik. Hanggal semmi gond.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Black_Raven #17167 üzenetére
Ezt megnézem
, remélem segit.
Ez a 10-es uodate elég hektikusan müködik , bér hozzá teszem nálam eddig semmi bug nem jött elő. Ezt se merem 100%-ra mondani , hogy a 10 EMUI hibája.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Furcsák ezek az updatek. Nekem pont, hogy a 10-essel lett jobb!
9-esen sokszor előfordult, hogyha kikapcsoltam a headsetet, nem szólt az alsó hangszóró valamiért, csak restart után javult meg... Sikerült is egyszer emiatt elaludnom. 10-es óta nincs problémám vele (még).
-
Black_Raven
veterán
válasz
BT+BT Midi+Zene app Gyorsitótár törlés, esetleg Adatok törlése volt már?. Nekem az oldotta meg a problémákat a friss 10nél.
-
WhiteWalker
nagyúr
Bluetooth másnál müködik rendesen? Nálam egy jó ideje akadozik , újra kapcsolódom az adott eszközhöz , utána jó kb 10 percig , majd ismét elkezd recsegni , akadozni. Különböző fülhallgatókkal is csinálja , egyedül ahol nem produkálja ezt a jelenséget az az autó Roidmi 3S transzmitter.
Szerintem valamelyik update cseszhette el , talán a 10-es , mert kb másfél hónapja csinálja
.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
SoulReaver #17163 üzenetére
Van már újabb, de még csak néhány Fórumtárs jelezte, hogy megkapta: link
-
maaniac
aktív tag
válasz
SoulReaver #17163 üzenetére
171-es a legújabb
-
balazs0102
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #17157 üzenetére
Igen. Ezekre gondolok én is. Full észrevehető. Egyáltalán nem olyan folyamatos a rendszer mint volt.
-
balazs0102
senior tag
válasz
norrberth #17155 üzenetére
Ezt így állítom be már isten tudja hanyadik androidos telefonomnál.
Egyértelműen a 10es emui óta van lassulás. Imádtam a rendszert, androidon még anno a Sony Z3 nál tapasztaltam olyan fluid rendszert mint később a honor 8nál, vagy ezen a p20p-n. Ez van...a "fluidsághoz" tudomásul kell venni hogy kell a friss SoC. Olyan ami gurít 400ezret nem 220at mint ez. 2éves telefon ahhoz képest még egbszavam se lehetne de én azt szeretem ha azonnal történnek a dolgok..és ez már nem az a szint. Egyelőre marad úgyis, mert nem akarnék most telefonra költeni...föleg, hogy nincs is olyan amire szívesen cserélném. Mindenki csinálja agyba föbe ezt a nyomorult lehajlitott kijelzőt amit utálok (próbáltam s9 él) és egyszerüen nincs olyan csúcs amire cserélném most. -
maaniac
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #17157 üzenetére
Mindenhol van valami, itt sokan a chrome fagyásra panaszkodnak, nálam ilyen nincs viszont s10-en (céges) ma a saját böngészőjük fagyott le, ennyi, mindenhol van valami
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
balazs0102 #17154 üzenetére
Igen, nekem is lassulgat a telefon. Van, hogy például lassabban jön elő a billentyűzet, vagy szaggatva jön elő. Olyasmi is 10-es óta fordul elő, hogy gépelek és lassabban írja, akadozva írja a szöveget. :(
-
norrberth
addikt
válasz
balazs0102 #17154 üzenetére
Fejlesztői beállításokba [link]
Ezt 3 mat
0,5x állítsd be.10 alatt számít. Szétanimálták
-
balazs0102
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #17148 üzenetére
Egy csomó minden lassabb lett 10es emui óta sajnos. Teljesítmény módba van kb mindig a telefonom akkor jobb a helyzet. 10es elött full elégedett voltam a rendszersebességgel...utána viszont rohadtul nem... előtte nem is érdekelt, azóta viszont nézegetem, hogy mire lehetne cserélni..
-
pedrobike
aktív tag
sziasztok, volt már olyan valakinél,h csak úgy kicsörög a telefon,de se a hivaslista,se sehol nem látszik? már nem először csinálja, és most 5percen belül kétszer is, köszi a választ
-
tesz-vesz123
senior tag
Feltűnt, hogy szaggat az animáció, amikor felfelé gesztussal a háttérbe teszem a kamera appot. 10-es EMUI óta elég jellemző lett az akadozás. A kamera megnyitása is néha elég lagos, akadozós. Töröltem az adatait a kamerának, a cache-t, volt restart, ugyanúgy szaggat az animáció... Másnak is ilyen?
-
Fisher007
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki olcsóbb jack átalakítót , amivel tölteni is lehet egyszerre? Holnap veszek P20 Pro-t és lesújtva nézem, hogy a hozzá adott jack átalakítón, de még a neten találhatók 90%-án sincs plusz USB bemenet a töltéshez. Ezek szerint másoknak nem merül le a telefonja, amikor zenét hallgatnak, filmet néznek?
Ráadásul ahogy hallottam nem minden átalakító kompatibilis adott mobillal. Ezzel van valakinek tapasztalata esetleg?
https://ipon.hu/shop/termek/gembird-usb-31-type-c-jack-atalakito-feher-15cm-cca-uc35f-02-w/1600199 -
.zSoLTi.
senior tag
Èn az èjszaka megkaptam a 10.0.0.171-et..
-
norrberth
addikt
válasz
WhiteWalker #17140 üzenetére
És én sem [link]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
janosibaja #17139 üzenetére
Semmi gond , ez csak beszélgetés.
Én továbbra se aggódom. -
janosibaja
őstag
válasz
WhiteWalker #17137 üzenetére
Az amerikai kormányzat weboldala, mai csapás
Ez további Huawei cégeket tilt...
(Nem Veled vitatkozom, csak hát tényleg sz@r van...)
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
SzabóTamàs90 #17130 üzenetére
Akkor te telepítgess torrentekről mindenféle szemetet... :D
-
WhiteWalker
nagyúr
A sok aggódónak:
Huawei válasza : link
-
válasz
SzabóTamàs90 #17130 üzenetére
jól van
-
norrberth
addikt
válasz
WhiteWalker #17133 üzenetére
-
janosibaja
őstag
Ha Trump úr logikája alapján megyünk, a következő kémkedéssel vádolt áldozat a Xiaomi vagy a OnePlus lesz
És ahogy olvasom, a Kína-USA viszony tartósan rossz lesz egy új elnökkel is: szimpla kereskedelmi érdekük Kínát hazavágni, mert túl erős lett. No mindegy, nem akarok politizálni, csak ez az egész nekünk b@szik be, felhasználóknak. -
Black_Raven
veterán
válasz
DonDragonka #17120 üzenetére
Nem, semmi új app nem fut. 2.3.7 droidos. A Play műxik de app nincs már kompatibilis rajta, csak játékokat tölt be.
-
kory24
őstag
Kijelző csere esetén akkumulátort is cserélik 100%?
Csak, mert lett cserélve kijelzőm, de nem érzem "erősebb" - nek akksit.
Persze lehet azért, mert előző se volt még elhasználódva annyira, hogy érezhetően gyengébb legyen... -
válasz
SzabóTamàs90 #17126 üzenetére
csak 2 példa
App Licensing -
norrberth
addikt
Hamarosan leváltják Trumpot.
És mindent visszakapunkVagy nem.
-
Karcsi1964
tag
No most elment az összes kedvem, komolyan. Egy csúcskategóriás mobilt gyakorlatilag lehet dobni a kukába.
-
válasz
Karcsi1964 #17121 üzenetére
Szia.Ne csak a rendszerkövetelményt nézd, hanem azt is, hogy bizonyos appok csak Google Play licenszel futnak, azaz külső forrásból hiába teszi fel valaki,ha az app nem tudja ellenőrizni a liceszet a Play áruházban,akkor nem fog elindulni.
-
merlin201
tag
válasz
Karcsi1964 #17121 üzenetére
Szia,
A probléma szerintem onnan fog adódni hogy vissza vonják a Play protect tanúsítványt. Ezáltal a SafetyNet checken nem fog átmenni a telefon. Így hiába van 10es Android a telefonon az olyan alkalmazások amik ezt megkövetelik mint a banki appok nem fog elindulni security hibára panaszkodva.
De ne legyen igazam. -
Karcsi1964
tag
válasz
DonDragonka #17120 üzenetére
Az OTP SmartBank jelenleg android 4.1, a Simple érintéses fizetés Android 5.0 minimális rendszerkövetelményt támaszt. Tehát kb 4 éves rendszeren mindkettő alkalmazható. Ebből kiindulva kb még 4 évig Android 10-zel is működni fognak.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Black_Raven #17117 üzenetére
Egy gondolat ehhez...
Ok marad minden, kvázi kap egy freez-t a jelenlegi állapotban...
Vajon a banki alkalmazások meddig fogadják el valid eszköznek az amúgy soha nem frissülő és elavult OS-t futtató kütyüt? Nem tudom, lehet OTP smart bank fut még a 2010-es ZTE-en? No offens, tényleg nem tudom... Ha igen akkor kóla, cigi, mozi az egész műsornak de ha nem...
Amúgy GMS-t szerintem se lehet leszedni olyan kütyüről amit ezzel adtak el... Az piszok nagy tö*ön lövés lenne úgy cuzammen mindenkinek... Nekünk, Google-nak, Huawei-nek, USA-nak, Kínának...
Nem tudom perpill hány eszközt, mobilt használnak ma a világban amit Huawei gyártott... 100M 200M? N+1M passz, de ezekről akkor mind radír a GMS? Na ja...
Egy kimutatást találtam q2-ben 17%-a a mobil piacnak volt Huawei neve alatt... Namost ez egy elég nagy csúsztatással, hiszen ez global infó (ha azt vesszük, hogy ithhon mindenkinek van telója, KSH szerint legalábbis előfizetések alapján), nálunk csak 1.7M flehasználó... És ez csak nálunk...
Mondom még 1x elég nagy a csúsztatás abban amit írtam, de azért a számok elég érdekesek...
Mondok egy példát, nálunk a családban, 4 Huawei teló van meg egy samsung, a 4 telót akkor most dobjuk ki, mert két nagytollú hatalom nem bír zöldágra vergődni az 5G jogok felett? Pffff értek én mindent de ez a világ megérett a pusztulásra...Amúgy most még csak az biztos, hogy 13-án lejárt a hosszabítás és minden más csak találgatás... Amíg USA nem mond valamit addig fikció minden...
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
WhiteWalker #17111 üzenetére
Jó neked. Én pl. örülnék, ha legalább a Chrome-ot megcsinálnák rendesen EMUI-ra. Más gondja nem igazán van a telefonnak. De így ez az EMUI nagyon béta...
-
Black_Raven
veterán
válasz
gegekutas #17113 üzenetére
Csak egy apróság. A 2010-es ZTE Skate-emen is működik a GMS. Szerinted annak van licence? Sztem ha valaki azzal veszi, az örök életre szól, vagy amíg be nem zúzzák. Ilyen nincs hogy leszedik. Amit kifizettél, azt nem vehetik el, majd akkor, ha a dobozra ráírják hogy 1 évre szól, vagy azt hogy x időnként fizetned kell érte. A Trampli mehet a ...
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #17108 üzenetére
Hiszen ott van a Google szóvivő nyilatkozata a hsz-em végén.
-
Rotyi
aktív tag
Az előző telefonom egy Blackberry volt öt évig, most ez van pár nap híján két éve....
Egyikből sem fogok tudni újat venni.
Ki legyen a következő? -
norrberth
addikt
válasz
WhiteWalker #17111 üzenetére
-
gegekutas
aktív tag
válasz
janosibaja #17110 üzenetére
Nagyon kétértelmű, többször elolvasva,mintha visszamenőleg akarnának google mentessé tenni bennünket.Akkor nem véletlenül erőltetik ránk az AppGaleryt?Most már, nem hogy frissítést nem kapunk,de örüljünk,hogy a jelenlegi formájában még működik a telefonunk?
-
Gabesz87
veterán
Még van pár hónapom a reszletből, de a hírek hallatán még lehet, hogy hamarabb megszabadulok tőle
Pixel 4a elég korrekt lett, bár kár a plastic hazert, es a kicsi akkuert.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
tesz-vesz123 #17109 üzenetére
Addig jó mig nincs frissítés
Én elvagyok frissítés nélkül is.
-
janosibaja
őstag
válasz
Sajnos ez nem clickbait cím, Google hivatalos nyilatkozat, hogy lejárt a licenc.
Engem inkább az aggaszt, hogy számomra nem egyértelmű a gugli szóvivő nyilatkozatából, hogy ez csak a frissítésekre vonatkozik. Attól tartok, úgy lehet érteni, hogy egyáltalán nem lesz licensz, s lehet aláhackelni GMS-t, mint az újabb Huawei-eknél (viszont erre már senki nem gyárt hacket, mint mondjuk a p40-es sorozatra). Remélem, tévedek.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Neked úgy tűnik, hogy sűrűn kapunk frissítést?
Amúgy sem kapunk semmit, így legalább megvan a kínaiak magyarázata, hogy miért!
"Cúna kerekszemű báci nem had flisszítész"
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #17106 üzenetére
Hát, a PCWorld a Trump felé végtelen nagy elfogultsággal halványan sem megvádolható Washington Post-ra hivatkozik, ahol nem nagyon írnak mást.
„“We have continued to work with Huawei, in compliance with government regulations, to provide security updates and updates to Google’s apps and services on existing devices, and we will continue to do so as long as it is permitted,” Google said in that February statement.
On Friday, Google spokesman Jose Castaneda said it was the temporary general license that had allowed the company to send those updates. He declined to comment further.” -
törölt tag
Nekem is flip tokban van, de volt egy időszak, amíg nem abban tartottam, mert mégiscsak vastagabb. Gyakorlatilag semmi nincs a szütyőben, ami kárt okozhatna a felületben, csak disznóbőr és cérna.
(#17103) tesz-vesz123
Érdekes, kötelezhetnék-e a Google-t, mint a hw-licenceknél a méltányos licenc díj vagy mi esetében. -
imcsoo
aktív tag
Sziasztok, akki cserénél milyen alkatrészeket cserélnek még a hivatalos szervízbe?
-
gegekutas
aktív tag
Ezt olvastátok
: [link]
-
kp78
addikt
Mondjuk érdekes, h az imént is linkelt angol cikk közepén lévő táblázat szerint a P20 Pro GG kellene, h legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest