- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
-
Quentaro
tag
Szerintem azért nem válaszolnak, mert ezt így nem lehet tudni Az pedig nem infó, hogy "passz". Arról sincs adat, hogy pl. a Huawei P9-P10 Lite készülékek hány százalékára küldtek ki frissítést, és hányan frissítették (pedig biztosan vannak ilyen számok).
Azt tudom, hogy az én készülékem B185-ön ragadt (nemrég frissítettem FF-el). Nem zárható ki, hogy B209-en is ragadt volna, ha nem oldom meg service rommal. Ez lutri. -
macika69
tag
istenem, de komolyan ... egyeseknek, mintha az életük függne az oreotól ... olvasni is rossz, de komolyan, amilyen hisztit levágtok... az agyhalál szintje már
Bocsánat, de az ember azért jön ide, azért tagja egy ilyen fórumnak, hogy hasznos, értelmes információt kapjon, ne nyavajgásokat ... ne értelmes hozzászólásokat nyomokban tartalmaz kategória
-
esbii22
őstag
Én meg úgy vagyok vele hogy egy évig nem basztatom a telót a gari miatt. Na az enyém már másfél éves(jelzem sosem vittem még telefont szervizbe se hardveres se szoftveres hiba miatt és még a telefonjaim sem voltak törve soha.) úgy hogy a garancia már nem érdekel,jövőre ugyis csere lesz, ezt meg örökli tőlem valamelyik szülőm
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest