- OLED monitor topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TV antenna és jelerősítés
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hundai
aktív tag
Ez remek hír, köszönöm.
Az hogy milyen kerrettel rendelkezik számomra nem fontos. Néztem boltban p9 lite 2017et , úgy csúszik , mintha vazelinnel mostam volna kezet, tok nélkül nem hordok telefont.
Váltani tárhely miatt szeretnék, a 8gb-on mar nem férek el alig pár alkalmazással, jól jönne a 32gb. -
ORCA58
addikt
A P9, P9 lite és utódaik is fémkeretesek, csak a P9 lite hátlapja műanyag SZERENCSÉRE. Nagy baromságnak tartom az üveg hátlapot mert törékeny és karcolódni is tud, no meg a fém hátlapot is, mely szintén könnyen karcolódik és bizony be is tud horpadni.
Tudom ezek sokaknak fontosak fel kell vágni valamivel.
Nekem viszont kevésbé kényes, jó telefon kell. Nem vagyunk egyformák.
A tokban meg -márpedig sokan tartják abban- valahogy nem látszik a hátlap. -
mark!
őstag
akkor passzolok, tiédet gariztasd, feleségedét vigyétek be, hátha tudnak vele valamit kezdeni
(legalább az ő kezük alatt törjön bele a tű
)
amúgy nekem gold van, másik a fekete lett volna, de már unom a feketét telefonban, szóval arany lett. hátlap mondjuk pont nemlátszódik a tok miatt, de nem is baj.most hétvégén megyünk esküvőre, tuti hogy tok nélkül viszem, rohadt elegáns lesz öltönyben-ingben a gold
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest