- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lozi8
tag
Csatlakozom. Probléma mentes, jó üzemidő, kamera szép képeket csinál. Megbízható készülék.
-
Lozi8
tag
Ja, egy LG G3 fülest is szoktam használni, de mivel itt nincs equaliser, csak egy ilyen gyári mély hang kiemelés, vagy valami hasonló, nem biztos. h jobb mint a 9 lite...
-
Lozi8
tag
válasz
Feri1977 #1785 üzenetére
Az igaz, h szép készülék, nekem fehér van. A p9 lite-t nem ismerem, nem volt. https://www.speedshop.hu/termekek/4007112/nillkin-super-frosted-hatlap-tok-huawei-p10-lite-fekete-ajandek-kijelzovedo-folia.html Ilyen tokkal használom, gyári fóliát fenn hagytam. A hangerő elfogadható (mellette egy Honor 8-at használok), a gyári füles kinek, hogy jön be. Vettem egy Maxell blututyis fülest azzal nagyon szól. A fotó elmarad a H8-tól, de mint tudjuk nem egy kategória, viszont nappal szép képeket lő. Ha meg tudod venni szolgáltatónál 30-40 között akkor (szerintem) megéri. Viszont visszatérni egy olyanhoz, illetve ahhoz hasonlóhoz amit nem komáltál....nem tudom. Én, ha cserélem (majd) nem hüvelyt, bocsi huawei-t fogok venni. Működésileg semmi problémám nem volt idáig. Megbízható készülék. Akksi idő jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest