Új hozzászólás Aktív témák
-
pity02
tag
Itt azt írja valaki, hogy néhány kísérlet után sikerült neki, annak ellenére, hogy a DC Unlocker elvileg 8-as androidtól nem működik szerinte. Soha nem próbáltam azt a progit, csak épp a napokban olvastam ezt.
Javaslom, ha egyszer meglesz a bootloader nyitókód, mentsd el valahová, mert a szerviz romok lezárják, így ha később megint buherálni szeretnéd, újra nyitni kell. -
pity02
tag
Megpróbálom elmondani emlékezetből (úgy, hogy kb. egy éve foglalkoztam vele utoljára).
Kinyitod a bootloader-t, amit már csak fizetősen tudsz, ha nem kértél anno kódot.
Kikapcsolod a factory reset protection-t.
Ha 8-as androidod van, akkor visszaállsz 7-esre.
Telepítesz TWRP-t.
Készítesz egy mentést az oeminfo-ról, hátha később még kell.
Felraksz egy kétsimes oeminfo-t.
Feltelepítesz egy kétsimes szervízromot.
Ezzel kész, már csak újra frissíteni kéne 8-as droidra.
Ha valamit kihagytam, a többiek biztos kijavítanak.
(A második sim imei-je csupa nulla lesz) -
gps76
őstag
Jól megszivattam magam tegnap, miután a 182 szerviz romot felraktam, ráengedtem amit magától talált 185-öt és csodáloztam hogy FF-el nem enged semmi frissebbet felrakni. Ugyanott voltam ahol eredetileg. A szerviz rom után kell egyből az FF-el a 209-et felrakni(mert ha kisebb tégla lehet a telefonból), ami után kb. 15 perccel talált magától 364-et ráengedtem és oreo fut már.
-
esbii22
őstag
Firmware Finderrel frissítsd b197 re. Tudod hogy mi a menete? Mert ha igen akkor azzal kezdd, hogy letiltod a play áruházban az appok frissítését, utána pedig a beallitasok, alkalmazasok, rendszerfrissites appot állítsd vissza gyarira. Jobb felül 3 pont es ott lesz az opció. Utána mehet firmware finderrel a frissítés és jónak kell lennie!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest