Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Persze, mert dolgozik a cognitive bias.
Kamerás rész talán erős volt, szerintem az triggerelt ilyen gyorsan.
De tény hogy a P30 Pro nagyon jó képeket készít.
Én a View 20-at vidáman lecserélném P30 Pro-ra, feltéve ha fúrnak rá 3,5mm-es jack csatit.
Meg igazán a FM rádió, és FM transmitter képességet sem bánnám. No meg az S10e méretet, az kb a Galaxy S5 nagyságával azonos, persze a 4000mAh telepet megtartva.
Meg ha nem üvegtepsi, hanem tiszta erős fém, vagy prémium műanyag lenne, természetesen cserélhető burokkal.
Kész agyrém, hogy sokan tényleg nagyon örülnek a sleek and shiny kinézetnek, jaj, csak ne csúszna el valahova még vízszintes felületen is, meg ne lenne ilyen sérülékeny. Így megy is rá azonnal a gumibugyi, és hirtelen teljes értelmét vesztette az egész üvegtepsi őrület.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Nekem ez az ujjlenyomat-olvasó pont kényelmetlen volt, kivéve, ha jobbkézzel, tényleg feloldása szándékkal vettem fel az eszközt. De ez szerintem szubjektív. Kitűnően működik, az tény, de állandóan téves próbálkozásként érzékelte azt, hogy csak fogom a készüléket és hurcolászom, zsebre teszem, egyszerűen megőrjített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Robogó, kismotor
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- OLED TV topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- VoLTE/VoWiFi
- Fujifilm X
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest