Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
Ugyanilyen tabletet vásároltam még a nyáron.
A bekapcsológomb téged nem dühített még? Egyszerűen lehetetlen megtalálni. A hangerőgomb mellett van, nagyon rossz helyen.
Minden kézbevételkor át kell forgatni a tabletet, hogy megtaláljam.2012 óta ez volt az első android eszköz, amit használok. Egyetlen nagyobb hátránya van az üzleti rendszerhez képest, hogy mikor elindítok valamit, vagy rányomok valamire, akkor nincs visszajelzés, hogy elindult a folyamat.
iOS-en is ugyanilyen lassan indulnak el a programok, csak ott közben egy animáció elfedi és tudod, hogy folyamatban van. Itt ilyen nincsen, az első hetekben nyomogattam a gombokat folyton.Megszokható.
Szerintem az 50 ezres kategóriában a legjobb vétel. Alapozom ezt a kijelzőre és a hardverre, valamint, hogy viszonylag új a szofver is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- X1 Yoga 6th 14" 4K+ IPS érintői7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest