Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Raspberry Pi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
válasz
kosmoo81 #8990 üzenetére
Én a cseh MiBand tools app-pal használom, de nekem is idegesítően sokszor szakad le.
Az előző, már-már fogyatékossá hülyüló Z1c-mmel nem fordult elő sokszor, de ezzel szinte naponta.Néha nagyon odavagyok, hogy miket tud ez a telefon, de sokszor visszalépésnek érzem. Idegesít, hogy a google timeline-om azóta nem jegyződik, mióta átköltöztem ebbe a telefonba (hiába van minden megengedve a maps-nek), a Mi Band-emet csomószor lerúgja, barátnőm meg haragos, mert azt hiszi leszarom az üzeneteit (
), közben csak cseszik jelezni, az értesítő LED kicsi, és zölddel jelöl mindent ami érdekes, míg az Xperia kb. az összes apphoz tudott külön színt, a bluetooth cahce-ét ki kellett többször üríteni (eddig nem is tudtam, hogy van ilyen), mert nem volt hajlandó a BT kihangosítók bizonyos parancsait elfogadni (én meg szétszedtem a headsetem, mert azt hittem, hogy megmukorodott benne a play-gomb), a hívásokat sem rögzítem mióta megvan, mert egyszerűen nem megy rajta...
De legalább drága volt mintállat.De amúgy szeretem, csak kicsit most hüppögök, mint a lány a ki kurvának ment és megbaszták, mert persze, tudtam, hogy nem gyári Androidot kapok, de hogy ilyen szinten szét lehet verni egy amúgy használható rendszert, azt nem gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Sorozatok
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest