Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivatti10
aktív tag
válasz
bokarcsi71 #4893 üzenetére
Ha tudsz holnap délutánig várni, feltöltöm a netre, és elküldöm a linket. Hogyan tudnék jelenleg mobilról fájlokat küldeni?
-
Motaba78
addikt
válasz
bokarcsi71 #4893 üzenetére
Szia, ez biztosan kell klikk
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, messenger hasznalatanal nem szokott belassulni nektek? Nehezen lep ki, mintha lefagyna aztan megy, csak ennel tapasztaltam.
-
manoska
tag
Szubjektív , de mégis szürke vagy barna szinüt vételezzek? Köszi
-
ivatti10
aktív tag
válasz
bokarcsi71 #4887 üzenetére
Igen, kb 5 db apk fájlt kell rá feltelepíteni, onnantól teljes értékűen googleképes. Tehát van Play áruházad, ahonnan bármit feltelepíthetsz.
-
junior11
veterán
Sziasztok, van vmi infó, hogy ki gyártja az OLED kijelzőt? Samsungtól lenne esetleg LG? Köszi.
-
bokarcsi71
aktív tag
Kínai verziós telóra hogy lehet rávarázsolni a play áruházat? Mate 10.
-
válasz
AtiSnatch #4880 üzenetére
Kacifántosan kell hozzáadni, nekem legalábbis úgy sikerült az okosórát, hogy aktuálisan párosítani kellett a BT menüjében - hiába megy anélkül amúgy a kapcsolat az óra és a telefon között, mert az alkalmazásban már párosítva lett -, utána már megjelent az intelligens feloldási menü listájában az óra és engedte azt hozzáadni.
Beállítások -> Biztonság és adatvédelem -> Továbbiak -> Megbízható alkalmazások -> Intelligens feloldás -
-
ivatti10
aktív tag
Van valaki(k)nek arany színben? Az az erős arany, vagy inkább halvány, amolyan világos, pezsgő színű?
Köszi Pongi1975!
-
ivatti10
aktív tag
Vajon a Mate 10 töltője ugyanaz lehet, mint a Mate 9-é?
-
Rena76726
csendes tag
Sziasztok! Tegnap lettem én is boldog,boldog Mate 1 Pro tulaj. Az átköltözés nem ment zökkenő mentesen,de ez az előző telefon hibája volt, mindig lekapcsolt a hotspotról./2 éves G8,de ez mindig is probléma volt nála/. Ma szerettem volna feltenni a képeimet és a zenéimet/csengőhang és hívó/,de pc-re kötve nem engedte. Nem írt ki hibajelzést,csak egyszerűen nem jelenik meg. A képeket a HiSuite progival sikerült megoldani,de ott nincs lehetőség zenéket importálni. Mit felejtettem el kikapcsolni a drágán? vagy bekapcsolni...
-
sarkan
aktív tag
Euronicsban 219 999,- Ft-ért kapható, ez jó ár?
-
mouzrr
őstag
A T oldala szerint ma már délután óta szállítás alatt van a telefon , remélem holnap már meg is jön, alig várom hogy használjam 😊
-
atikó
őstag
ma megérkezett a futár a telefonnal, 2 dolog nem tetszik, egyik a bill. a mate 8-ban jobb volt hogy az ékezetes betűk is kint voltak, most meg hosszan kell nyomi hozzá, pedig abban is swiftkey volt emlékeim szerint csak kicsit módosított rajta a huawei, másik attól tartottam is kicsit, de sajnos a type-c jack átalakító nem tölti a huawei AM185 fülhallgatóm akkuját, ez nagy baj számomra, nem hiszem hogy nem lehetett volna megoldani, na de mindegy lehet emiatt vissza is küldöm majd meglátom, vagy reménykedem, hogy lesz egy type-c dugós olyan füles.
érdekesség: (számomra) hogy míg nem volt benne sim kártya nem jelzett frissítést, mikor bele tettem a voda kártyám, jött egy 85mb frissítés ami szolgáltatói beállítás névre hallgat, és a my vodafone applikációt szedte le és a rendszerfrissítés menüben az aktuális verzió alatt van ez a bizonyos szolg. beállítás gondolom ez később frissül majd azért került oda. hirtelen ennyi.
-
válasz
Tsebacsi #4861 üzenetére
Több oka is lehet, például hibás/meghibásodott SIM kártya (memóriakártya is, de itt az nem játszik), problémás külsős alkalmazás, vagy a telefon szoftveres, esetleg hardveres hibája.
Lehet szűkíteni a hibalehetőségek körét, ha van rá mód és lehetőség, meg persze türelem.
Én szerencsére arra sem emlékszem már pontosan, hogy mikor és milyen telefonom indult újra csak úgy, annyira régen volt, talán a Galaxy S (GT-I9000), ha minden igaz, azóta más nem nagyon. -
válasz
Daffni2 #4854 üzenetére
Az integráltat használom, abban beállítva a t-email és gmail, és nincs gond a hangjelzéssel sem - már amikor épp nincs kikapcsolva azok értesítése -, az outlook viszont passz, azt mostanság nem használom.
Akkor nálad a minta valóban kilőve, marad a:kapcsolat-, vagy hely alapú biztonságos feloldás.Tsebacsi: Az állapotnál érdemes olyankor ránézni a futási időre, hogy valóban újraindult, vagy más okból kérte a PIN kódot.
-
Nem tudom mi van ma, de 2x is újraindult a telefon, illetve úgy tűnik azt csinálta, mert pin kódokat kért... Másnak is, vagy ezt most így hipphopp?
-
Juliuska
senior tag
válasz
Daffni2 #4851 üzenetére
hát..
HA esetleg egy BT-s eszközt, ha használnál, az nem jelentene megoldást?
Létezik ilyen opció a beállítások alatt, hogy intelligens BT feloldás ->(Biztonság és.../képernyőzár és../intelli...feloldás RT eszközzel)vagy legvégső esetben:
a zárképernyőt a fejlesztői beállítások alatt akár ki is lőheted (nincs PIN, nincs ujjlenyomat...) és akkor akár gyorsabban követheted a Vodánál az eseményeketAz email sajnos, nálam sem mindig jelez, de miután az Oreonak most jönnek elő a hibái, nem aggódom túl a dolgot, nem a telefon hibája ez a bug. Addig pedig - amolyan szükségmegoldás gyanánt egy okosperec - (Huawei Band 2 Pro) jelzi hiba nélkül a teló helyett az üzenetek (bármilyen) érkezését.
-
válasz
Daffni2 #4851 üzenetére
Szia,
Üdv a csapatban, használd egészséggel az új készüléket!
Valami kézre állóbb mintával történő feloldás nem lenne egyszerűbb és gyorsabb?
Az integrált e-mail klienst használod valamelyik módozatban, vagy külsős e-mail alkalmazást?
A hangjelzés a kliensben/alkalmazásban is beállítandó és külön az értesítések kezelésénél is engedélyezendő. -
Üdvözletem!
Csatlakozom a táborhoz. P10 volt az előd,nagyon szerettem.
Számomra csak a hátoldalon levő ujjlenyomat olvasó a kényelmetlen,mert munkaeszköz, az asztalon van a készülék és headset -tel használom.
Ezért a 6 számjegyű PIN kódos feloldás kényelmetlen.Egy problémám akadt, az emailokat nem jelzi,hangjelzéssel,hiába állítottam be mindent.
Találkozott már valaki ezzel a problémával? -
válasz
spawn21 #4846 üzenetére
Összetettebb dolog ez szerintem, vannak olyan funkciók, amiket a külsős témák szinte ellehetetlenítenek, mert nem kezelik le rendesen, ez ellen pedig sokszor csak úgy lehetne tenni, ha magát a témát módosítanák, mert adott funkció hiába próbál rendesen beépülni, ha nem, vagy nem teljesen tud.
Ráadásul itt nem is Huawei, hanem Google opcióról van szó, ami miatt még érdekesebb a dolog. -
spawn21
veterán
Az amúgy nagyon érdekes , hogy gyári launcherrel jól megy. Viszont ha felteszem bármit , próbáltam pixel vagy nova, nekem sokszor befagyott az app. Nem reagált semmit 4-5 mp-ig. Irtam is nekik, hogy ez most micsoda. Olyan lesz mint az Apple , hogy szépen lassan majd ok eldöntik mi a jó nekünk
-
DrJaka
aktív tag
válasz
molacika91 #4841 üzenetére
-
Bazsi84
aktív tag
Koszi mindkettotoknek!
-
molacika91
tag
Főképernyőn hosszan nyomsz, utána beállítások, Google hírfolyam.
-
Bazsi84
aktív tag
Ezt a google elso oldalt hogyan lehet eltuntetni? Vagy csak mondjatok meg,hogyan kell keresni az oldalon.Koszi
-
-
Bazsi84
aktív tag
A gyari folia nektek is elvalik picit a szelso 0,5-1 mm-en?
-
Bazsi84
aktív tag
De az eleg jo,h minden appot,beallitast atszed magatol.Megvett kilora eddig. 😁
-
Bazsi84
aktív tag
Sziasztok! Megjott a telom,C782-es verzio... Mit is kell csinalnom? Gyari visszaallitas es frissites,vagy forditva? Bocs ha hulyeseget kerdezek..
-
zebede
őstag
Megjött a Type C - HDMI kábelem a desktop modhoz, csak félórára dugtam össze, majd holnap meló közben
jobban lesz időm.
Vegyes érzéseim vannak.
TVGO-n sajnos csak a közszolgálati adókat lehet kitenni a monitorra.
Online film nézés közvetlenül böngészőből megy.
Böngészni kellemes.Érdekes volt bankolni a jól megszokott telefonos OTP Smart Bank és CIB Bank alkalmazásokkal, monitoron.
Néhány alkalmazás nem jelenik meg a telefonra telepítettek közül, pl. nincs play áruház és youtube sem, viszont ha belépek böngészőn keresztül a play store-ba akkor mutatja a youtub app-ot hogy telepítve van és onnan el lehet indítani is.
Harminc perc alatt 10%-ot merült, így kénytelen leszek a sima kábel helyett rendelni egy adaptert, amin keresztül tölteni is lehet használat közben.
De picit parasztvakításnak érzem ezt az egész PC modot, olyan érzésem van hogy ha bekapcsolom az automatikus elforgatást és elfordítom a telefont ugyanezeket a funkciókat egyszerű telefon-kivetített módban is elérhetem, semmivel nem ad többet, csak tettek alá egy asztal felületet.
De majd holnap jobban meglesem...
-
válasz
nylacika #4823 üzenetére
Akkor ömlesztettek mindenhová a nagy készlethiány után és megy az akció, de fogyjon csak sok belőle, az a jó.
mtm800: Onnan még olcsóbban sem kellene, elég volt az eddigi néhány negatív tapasztalat, ha lehet, eztán egy forintot sem hagyok náluk...
zoleeno1: #4767: Ma elmondta részletesebben, hogy az már az utolsó csepp volt, más gondjai is voltak vele, amúgy sem jött be neki összességében a Mi Mix 2, bánja, hogy hagyta magát rábeszélni, mert bukott így rajta szépen egy hét alatt.
-
atikó
őstag
Üdv. csak be állok a sorba, most kaptam sms-t holnap hozza a futár a telefont alig várom.
-
válasz
bigrock #4815 üzenetére
Szerintem semmivel, de céges előfizetésekre nem nagyon adnak kedvezményt, vagy csak nagyon minimálisat, mert azoknál általában maga a díjcsomag külön kedvezményes.
Publikus díjcsomagoknál még a legolcsóbb kombinációra (Mobil S + 500 MB / 2000 + 990 Ft) is több kedvezményt ad, úgy 212.740 Ft a telefon.
Az én előfizetésemmel 109.340 Ft lenne most a Mate 10 Pro, pedig csak szűk 12.000 Ft-ot fizetek most arra havonta. -
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Milyen VR headset ajánlott a telefonhoz? Szeretném tesómat meglepni eggyel. Illetve jól látom, hogy a googleDaydream továbbra sem támogatott?
-
A Telekomnál ismét van készleten Mate 10 Pro.
-
válasz
nylacika #4807 üzenetére
Ilyenkor azzal szoktam kezdeni, hogy ellenőrzöm a szolgáltató oldalán az előre jelzett, helyi vagy országosan tervezett hálózati korszerűsítéseket és karbantartási munkálatokat, illetve a helyi áramszolgáltató által előre bejelentett karbantartást és hálózati korszerűsítést is, mert az pláne kihatással van/lehet mindenre, áram nélkül a mobilszolgáltatók tornyai sem működnek, hiába nincs amúgy gond, javítás vagy fejlesztés a szolgáltatónál.
Ilyenkor jelzik is a szolgáltatók, hogy rajtuk kívül álló okok miatt szünetel(het) adott intervallumban a szolgáltatás.
Ettől függetlenül is lehet persze kimondott hálózati hiba, amit esetleg csak utólag tudok meg, vagy még akkor sem, de ha előre tudható, akkor megkímélem magam a felesleges idegeskedéstől. -
szasz1
tag
válasz
zoleeno1 #4805 üzenetére
Én nem mondom hogy annyira nagyszerűek ezek az appok.
De az előző telefonomon, egy jó öreg sony Z3 compacton sosem fordult elő ilyesmi, itt pedig most megjelent ez a dolog. :/Remélem valami frissítés orvosolja a problémát, mert közel áll a dolog a használhatatlanhoz per pillanat.
-
Spricccer
tag
-
nylacika
aktív tag
Remélem, hogy nem a telefon hibája, de ma egyik pillanatról a másikra elment a térerőm és csak többszöri restart után jött vissza. Azért remélem, hogy szolgáltató hiba lesz, mert egyszerre ment el mind a két T-s kártyán...
-
thebeegee
tag
válasz
zoleeno1 #4798 üzenetére
Ezek a kedves magyar szolgáltatók bizony még így is az élvonalban vannak. Menjetek ki mondjuk Londonba, és rájöttök gyorsan, hogy nem is rossz ez a magyar helyzet. Kint bemész egy Tescóba vagy egy Sainsburybe és konkrétan nem 4G nincs, hanem még 2G se elég sok helyen, annyira siralmasak a beltéri lefedettségek. Arról nem is beszélve, hogy 4G-n is örülsz egy 10Mbites sebességnek, illetve csúcsidőben mondjuk egy metróállomáson vagy egy vonatállomáson még az 1Mbitnek is örülnél, a messengeren és viberen meg konkrétan felejtsd el a telefonálást, mert kb. kétpercenként megszakad a hívás. Persze értem én, hogy ott és akkor ott van több ezer ember, de ez egy előre látható dolog, tehát a cellákat lehetne úgy tervezni, hogy egy-egy metróállomáson vagy vonatállomáson lehessen nagyobb kapacitás... Szóval nem olyan rossz a magyar helyzet, a lefedettség és a sebesség is világszínvonalon van, kb. a TOP5-ben van mindkettő!
-
zoleeno1
veterán
Face es messenger app mindig is úgy volt szar ahogy van... Egy frissitessel valamit kijavitanak, masik kettot elkurnak... Ez mar sosem fog valtozni ugy latom
Hozzateszem, nalam csak a messenger van fent, de nem csinal ilyet. -
szasz1
tag
Nálam csak a messenger csinálja.
Jön egy értesítés hogy kaptam egy üzenetet, rányomok hogy nissa meg, feljön a messenger ablak, majd egy "villanás" és a homescreen.(az üzenetet még nem tudtam elolvasni addig).Most párszor azt is megfigyeltem, hogy a homescreen után nem záródik be az app, ott van a task managerben, de ha átváltok rá, hasonló eredménnyel járok mint előtte, ja és rohadt mód idegesít
Én próbáltam azt a beállítást tegnap, hogy az optimalizálás szempontjából hagyja figyelmen kívül a messengert, de nem igazán értem el eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest