-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
wayne1
senior tag
válasz
Iomega #30226 üzenetére
Ez nagyon jó eredmény. Bárcsak az enyém lenne ilyen jó. Tegnap kaptam vissza a fehérvári firstphonetól. Akksit cseréltek benne. Szóval elvileg zsír új akksi van benne. Ennek ellenére : ma reggel feltöltöttem mielőtt mentem dolgozni, 8.0 van rajta még, BT ment az órám miatt, 2ó 24 perc kijelző időnél járok, kb 30 perc hívás és egy kis netezés volt benne amíg autóval vittek és 41%-on van a töltöttség
Páromnak van egy 3 hónapos Honor 20-a, nagyjából ennyit használta mint én, kevesebb hívás, de több net, BT ment neki is és 82%-on jár. Hívtam a Huaweit, mert nem tudom elhinni, hogy ez egy új akksi lenne, de nem nagyon tudtak mit mondani. Azt javasolták kapcsoljam be az energiatakarékos üzemmódot és ha úgy is merül akkor küldjem el a központjukba bevizsgálásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Autós topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged