Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laki
tag
Vicc?hehe olvasgass csak én is azt tettem,elég sok emberkének van gondja evvel,avval,ha ezt összeodod akkor láthatnád volóban van pár gond vele.Ha valaki meg leszolja meg rosszat szól kikezditek mert hát tökéletes ez a telo.Nem azért van bajom vele mert nekem nincs ilyenem hanem pont ellenkezöleg.Nekem is ez van használom is leirtam pár hibáját ,ráadásul 250 ezerért vettem,de páran belémáltatok,ez van nemgond,tudtommal én még eggyikötöket sem bántottam,nem is fogom,48 évesen van annyi inteligenciám hogy nem fikázok senkit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Synology NAS
- Napelem
- Windows 11
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Milyen routert?
- Politika
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest