Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf033
senior tag
De miért is kéne egy "napon" említeni őket?
Kb. 2x annyiba kerül a pro.
Aki lite telefont vásárol az vagy nem is akar felső kategóriás telefont venni 2-300k-ért vagy nem tud.
Aki lite telefont vesz az kb. tudja mire számítson.
Nekem ez előtt egy p8 lite volt és azzal sem volt különösebb problémám.
Ebben az árszegmensben nem rossz telefon ez. -
modulus
aktív tag
A normál videó beállításnál van olyan, hogy objektumkövetés. Próbáld ki azt átállítani, mint ahogy most van.
Illetve ha pro videóval készíted, akkor van 3 féle fókusz beállítás (AF):
*folyamatos /AF-C/;
*egyszeri AF-S (itt érintéssel te magad tudsz még fókuszálni);
*vagy van a kézi /MF/.Én az AF-S beállítást javasolnám, ha ilyen jellegű a probléma.
Én nem sokat videóztam eddig, de ilyen gondom még nem volt.
-
Szabcsizz
őstag
Szia!
Haverom ugyanezzel keresett meg a napokban, hogy mit tegyen. Első körben csinált egy visszaállítást, nem segített. Ezután felkereste a Huawei-t, először azt mondták hogy ez ilyen. (wut?!) Másodszori nyaggatásra, javasolták hogy küldje szervízbe. Majd kiderül mit kezdenek vele. -
modulus
aktív tag
Attól függetlenül, hogy a kijelző típusa ugyanaz vagy hasonló, a két készülék kijelzője által produkált fényerő totál eltérő. Ez a készülékek tesztjében, vagy specifikációjában is olvasható.
P9 lite esetében 500 nit körüli, a mate esetében 20%-al kevesebb, amit tud.Ettől függetlenül bőven elegendőnek kellene lennie, max zavaró a már megszokott nagyobb fényerejű készülékhez képest.
Én szabad ég alatt használom napi 5 óra körül, email - fotózás - jegyzetelés - telefonálás, és nincs okom panaszra ilyen szempontból.A gyárit fóliát azonnal lehúztam, egy tiszta edzett üveg van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest