- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
domerator
veterán
válasz
modulus #2083 üzenetére
Köszi
Viszont van egy másik gondom.
Az istennek se találom az ujjlenyomat felismerést a beállításokban.
A telefon Szaúd-Arábiai piacra lett gyártva, a build 8.0.0.335(C185)A beállításokban megnézné valaki, hogy hol kellene lennie? Sötétebb környezetben az arcfelismerés nem megyen
Esetleg egy screenshotot is kérnék köszönettel.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
modulus #1927 üzenetére
Emiatt nem veszek új fényképezőgépet. (+100e felárért mint az nfc nélküli)
Sajnos még most sem lehet bkv jegyet bérletet tenni rá vagy a papír vonatjegyet helyettesíteni nfc jeggyel. Fizetésre meg jobb a nfc (paypal) bankkártya, ami már akár taxiban is müxik..A szemlyi ig kártya is nfc kompatibilis, mégse adtak ki androidos programot amivel kiolvashatnám igazolhatnám online magam, inkább 16e ért árulják a xar pc-s olvasójukat..
-
snooze
veterán
-
válasz
modulus #1818 üzenetére
Jellemzően a képernyővel lefelé rakom le a telefont a kameralencse kopásának elkerülése okán, illetve így védettebb ha egyéb tárgy esik a lerakott telefonra (a szilikontok megvédi), viszont így se a képernyő se a led nem látható és több szobával arrébb az értesítési hang se hallható, de gyakran elsétálok mellette.
Lehet majd keresek erre progit, de nem gondoltam hogy külön folyamat kell hogy terhelje a processzorát és fogyassza a ramot..
-
-
akos727
senior tag
válasz
modulus #1788 üzenetére
Ezt a notificationt az android system dobja fel a messengerről, nem maga a messenger. Sehol nem találom a notification managmenet alatt az android systemet, hogy hol tiltsam le. Amúgy meg már letiltottam, mert ugye a notificationt lassan húzva el lehet jutni a beállításáig, ennek ellenéré, még mindig ott van. Viszont csak akkor van ott, ha messenger buborék is van a kijelzőn. Ha kirakom a kukába, akkor nincs notification se, de így is idegesítő.
-
-
modulus
aktív tag
válasz
modulus #1781 üzenetére
Megoldva. (mit tesz az ideg.. 😆)
Akinek kellene:
Beállítások - Alkalmazások - Összes alkalmazás - (itt kiválasztva az alkalmazást) Akkumulátor - Indítás - kézi kezelés, azaz ne automatikus legyen engedélyezveSnooze: köszi. Közben már én is feltéptem a beállításokat. Eddig nem kellett ilyesmihez folyamodnom, ment minden flottul.
-
-
snooze
veterán
válasz
modulus #1573 üzenetére
Én vagyok az értetlen,de nem vágom ezeket az opciokat,amire gondolsz.
Értesitések-hivás csengöhangra katt,akkor kilistázza az összes zenét,ami betehetö.
Értesitések-értesitési hangra csak amit fotoztam az van,tulajdonképpen a gyári értesitési hangok..ezt nem értem miért csak az,p9liten meg az összes zenét,hangot feldobja,ami a telon van.. -
-
-
mayday00
őstag
Amúgy a gyári víruskeresője, eltávolítója mennyire jó? Vagy érdemes lenne külön felrakni mást? Esetleg ajánlanál valamit? Mondjuk én semmit nem telepítek a telóra max mp3-at
Meg túl sok oldalt sem nyitok meg. face, origo stb..nem is tudom, hogy minek vettem ilyen telót, 90% ban kis sem használom.
-
mayday00
őstag
Olyan lehetőség nincs, ha elsötétül a kijelző, rábökök csak a kijelzőre és működik? Vagy a ujjlenyomat kell neki, vagy minta, vagy félre kell húzni a kijelzőt ha ebben az opcióban ,,nincs" re állítom. Simán képernyő rábökés nincs? Nem tudom érted e, hogy mit szeretnék
ne kérjen semmit ez a lényeg.
-
törölt tag
Na azért ne legyél nevetséges! Ezzel a telefonnal is TÖKÉLETES telefonálni, ez nem flagship feature, ez alap!
Oké, akinek kell az erős hardver, legyen! Az üzemidő szintén nem flagship tulajdonság, vannak olyanok, amiknek jó az üzemidejük, de van egy csomó, amelyiknek nem.
De a beszélgetési hangminőséget ne keverd ide, az egy 20 Ft-os kínai telefonnál vagy az alsó kategóriában rossz, nem ezeknél a telefonoknál!
-
ZoleeWolf
tag
Ez így ebben a formában nem igaz, megy a két funkció egyszerre, csak a wifi sávszélessége letöltés esetén átlagban kb. 0,5Mbps. Ha érdekel nézzél kicsit vissza töltöttem fel róla képet is.
De ezt már kitárgyaltuk szerintem bőven, várok, várunk hátha jön rá a megoldás.
Viszont igen roppant kellemetlen munka közben sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Maps
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Rendszergazda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest