- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyeletes
tag
Es eljott a hegesztes napja. Adott egy B2000-es Vodafone router, halistennek simlockmentes.
Telenoros kartyaval mukodott, igaz csak DC-HSPA+ volt, pedig itt az LTE antenna velem szemben. Valoszinuleg kis csomagban van a tesztsim.Fogtam a dan firmware-t es upgradeltem arra. Hosszas turelmetlen varakozas utan...
Dan firmware fogadott. Resetelni nem reseteltem, igy az elozoleg beallitott jelszoval be tudtam lepni (angolul tud a firmware).
telenornal a net apn-t kell beallitani, vodafone-nal az internet.vodafone.net vagy standardnet.vodafone.net apn-t.Lett antenna settings menupont, azt irja dugjam ra az antennat mielott atrakom kulsore.
Egyelore ennyi, szereznem kellene egy LTE kepes sim kartyat. Nincs Pécsett valaki?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest