Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. 1 hete váltottam erre a telefonra és eddig meg vagyok vele elégedve, pedig ez az első androidos telóm. Viszont az érdekelne, hogy az FB-s ismerőseimet hogyan tudnám beleintegrálni a telefonkönyvbe úgy mint WP-n?
Honor 7 Mystery Grey & Huawei Ascend G620S & Huawei Ascend Y300 & Nokia Lumia 800 Cyan
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. Azt hogyan tudom elérni, hogy az FB-s ismerőseim is benne legyenek a telefonkönyvbe?
Honor 7 Mystery Grey & Huawei Ascend G620S & Huawei Ascend Y300 & Nokia Lumia 800 Cyan
-
lacka01
csendes tag
válasz lacka01 #1406 üzenetére
A tegnap esti kérdésem tárgytalan, mert most más bajom van.
Ma reggelre olyat produkált a teló, hogy a telefonkönyvben szerettem volna szerkeszteni egy számot mert megváltozott és mikor rámentem a szerkesztésre akkor ezt dobta ki: "A(z) Címtár szolgáltatás sajnos leállt." Ezt megcsinálta még párszor, utána mondom újraindítom és meglátjuk mi lesz. Újraindítás után bemegyek a tel.könyvbe és láss csodát eltűnt az összes tel.szám! Kérdésem az lenne most hogy, hogyan tudom visszacsalogatni a kontaktokat és hogy ezt mitől csinálta?Honor 7 Mystery Grey & Huawei Ascend G620S & Huawei Ascend Y300 & Nokia Lumia 800 Cyan
-
lacka01
csendes tag
Mitől lehet az hogy ha a telefonkönybe a beállítgatom a személyekhez a különböző csengőhangokat, akkor van akinél azzal csörög amit neki beállítottam, de van akinél meg az alapértelmezettel pedig neki is beállítottam külön hangot?
-
lacka01
csendes tag
Üdv. Tudna valaki ajánlani valami hívás szűrőt? Lehetőleg olyat amibe van magyar hang.
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. A telón a Chrome-ból hogy tudom törölni az előzményeket?
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. Az érdekelne, hogy a képen a piros keretbe jelölt progikat hogyan tudnám kilőni, mert folyamatosan "ébren" tartják a telót?!
[ Szerkesztve ]
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. Betű típust hogyan tudok változtatni? Ha lehetséges egyántalán
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. Az Outlook naptáramat hogyan tudnám megjeleníteni a teló naptárjába?
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. Szeretném Root-olni a telóm, de elakadtam, mert a Product ID-t nem fogadja el Mit tudok ilyenkor tenni?
-
-
lacka01
csendes tag
-
lacka01
csendes tag
-
lacka01
csendes tag
válasz monalala #14515 üzenetére
Tudom hogy kell wifihez csatlakozni, de meg nyilt halozathoz se csatlakozott. Nem szoktam szinkronizalni a nevjegyeket a fiokommal. Most mielott neki alltam ennek, akkor csinaltam biztonsagi mentest. Felraktam masik romot, azzal azt ertem el hogy a bootanimation csak porog es a kepernyo se reagal semmire. Csinaltam mentest, hogyan tudom visszatenni vele a gyari romot?
[ Szerkesztve ]
-
lacka01
csendes tag
válasz sgergi #14518 üzenetére
Csinaltam Backupot Az elozo rendszerrol, csak az a bajom, hogy a kepernyo nem erzekel semmit es igy nem tudok semmit se csinalni.
Mikor pedig bekapcsolom a telot, akkor csikozodva eltunik a logo es a bootanimation van a vegtelensegig.
Ha mas nincs, akkor holnap meglatogatom a tremobilt hogy meg veregessek a vallamat.[ Szerkesztve ]
-
lacka01
csendes tag
válasz 0xmilan #14527 üzenetére
Jelen helyzetben úgy áll a teló, hogy bekapcs, csíkozódva eltűnik a logó, majd a cm10 bootanimationja van a végtelenségig.
Tehát a dload-os módszerrel most feltudom tenni a gyártói oldalon lévő gyári rom-ot?
Azért vagyok ilyen értetlen, mert nem akarom "mégjobban" elb.szni a telót.Honor 7 Mystery Grey & Huawei Ascend G620S & Huawei Ascend Y300 & Nokia Lumia 800 Cyan
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. Tudna valaki linkelni 1 olyan appot, ami értesítés esetén(nem fogadott hívás, SMS, FB, Messenger, stb) a vakut is használja ugyanúgy mint az előlapi LED-et.
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy ha telefonkönyvbe elmentek valakihez egy fényképet, akkor el tudom-e érni valahogy azt, hogy mikor engem hív az illető, akkor ne kicsibe jelenjen meg a fényképe, hanem nagyba? Előre is köszi.
-
lacka01
csendes tag
válasz aytukabozs #15672 üzenetére
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest