Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
Hali !
olyan kérdésem lenne hogyha most vennék egy ilyen telót akkor milyen kijelzővel illetve hardverrel kapnám meg a telenornál ?
Azért kérdezem mert figyelemmel kísértem ezt a fórumot mikor még kijött a teló és hol ezzel hol azzal a kijelzővel adták a készüléket ha jól emlékszem volt vakus meg nem vakus verzió meg még egy csomó különbség.
Anyámnak lenne jó a teló eddig egy x8-at nyúzott, az után nagy előrelépés lenne. és smarttarifa 3-al 0 ft-ért meg is lehet most venni telenornál havi 5200 ért szóval az ára nagyon nyerő/t-mobilenál s-es csomagban részlettel drágább sajnos pedig minden családtag t-s ://
illetve még egy olyan kérdésem is lenne bár ezt félve teszem fel ittszóval ennyi pénzért van más alternatíva a piacon ? mert én úgy tudom hogy nem, hw-ben lepipálja a hasonló telókat, de javítsatok ki ha tévedek
/ja és ismert hibák amiket vásárlás után ellenőrizni kell ?/
Előre is köszi !Szép napot mindenkinek !
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest