Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Androidos tablet topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
válasz beloadjoker #5115 üzenetére
Én kb 1 hónapja vettem a telenornál.
Ebben a tarifacsomagban amit Te is írtál. Ennél jobbat nem fogsz kapni. A ZTE- pl felejtsd el ha esetleg gondoltál rá !!! asszem most valami one touch néven is nyomulnak a telenornál.
Szvsz hibátlan választás ez a készülék. Ja és vakus meg ips kijelzős. :-) -
Kinsiinoo
senior tag
Nekem semmi problémám nem volt vele eddig pedig kb 2-3 hetes.
T-nél vettem dominósan és megérte nagyon azt a 38k-t.
Imádom a telót, ja és nekem nem volt ilyen hibám de miután megjött tesztelj vele egy 2 perces hívást mert van akinél valamiért szarakodik.Samsung S23 Ultra 12/512
-
sgergi
veterán
Szolgáltatóknál azt a verziót kapod meg, ami az összefoglalóban is van: IPS és van vaku.
Külföldről rendelt változatoknál lehet eltérés.
Kategóriájában a legjobb vétel. -
mckangi
senior tag
Én függetlenül vettem magyar webshopból 41e Ft-ért.2 év garival.
Ez ugyanaz mint amit a magyar szolgáltatók adnak. Y300-0100A kínai verzió Y300-0000 annak csak 1750mAh az akksi nincs rajt vaku és van belőle 2 simes változat is.
Megtalálhatod így is:
Kínai verzió : T8833
Európai verzió: U8833Van egy Y300C változat is,de annak még nem néztem utána pontosan,de azt hiszem az 4,5 colos kijelzőjű.Ebben nem vagyok biztos.
Poco F3
-
x1port
addikt
válasz beloadjoker #5129 üzenetére
Igen , lebeszélhető az egész. És lassítják , túlforgalmazási díj nincs.
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz beloadjoker #6615 üzenetére
A playen fent van a 12-es flash.
-
mckangi
senior tag
válasz beloadjoker #6774 üzenetére
Miért nem screenshotot csináltál? Ahhoz nem kell még egy telefon.
Poco F3
-
Bass
addikt
válasz beloadjoker #9394 üzenetére
Apn beallitasokat a szolgaltatod oldalan talalsz,milyen szolgaltatod van? Telenoros vagyok ha el tudom kuldeni megteszem nalam minden ok :-D
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
x1port
addikt
válasz beloadjoker #9396 üzenetére
Nem ez a baj. Nálam is ezt csinálja. Valami gebasz van a hálózatukkal mostanában.
-
x1port
addikt
válasz beloadjoker #9398 üzenetére
A Telenor most keményen ráállt a 4G fejlesztésére..Ezért lehetnek kissebb hibák.
Mondjuk az fair tőlük , hogy addig is korlátlan az adathasználat.
Szóval a mobilnettel nincs komolyabb gond , de az sms az sz@r@kodik -
MaxTorque
tag
válasz beloadjoker #14959 üzenetére
Nekem 16 gigás kártyám van. Ha ez a kinézet kell, akkor marad a gyári rom szerintem.
-
Frafa
csendes tag
válasz beloadjoker #14959 üzenetére
Az enyémben 32GB-os uSD kártya van, és még azzal is frankón működik!
-
addikt
válasz beloadjoker #15293 üzenetére
AOSP MOD. Minden működik benne, nem instabil, nem dobál hibaüzit és nem szívja az aksit.
Teljesen gyárira nem lehet visszaállítani, mert az látszani fog, hogy BL lett nyitva. Ha van mentésed a gyári ROM-ról, akkor azt vissza lehet pakolni és ha nem keresik külön, hogy mit mókoltál, akkor nem lesz feltűnő. -
addikt
válasz beloadjoker #16290 üzenetére
Bootloader / fastboot módban kell lennie, amibe úgy kerül, hogy kikapcsolt állapotból indítod Hangerő LE + bekapcs. gombbal. Ilyenkor nincs semmi a kijelzőn, a OS nem tölt be. "Gyors bootolás" legyen kikapcsolva.
fastboot devices-ra kellene ilyenkor kiadnia egy random sort a telefon kódjával. Fastboothoz elvileg külön driver van, szóval ha a fenti parancsra üres sort kapsz, akkor nézd meg az eszközkezelőben, hogy felismerte-e. -
addikt
válasz beloadjoker #16295 üzenetére
Annál jobban nem tudom leírni, mint az összefoglaló.
1.A telefonodon menj a Beállítások-> Fejlesztői beállításokba és itt kapcsold be az USB-s hibakeresést
2. Csomagold ki a számítógépeden a Y300-AiO-ROOT-v1.4.zip-et
3. Telepítsd fel a MobilePhoneDrivers mappában található Huawei_Y300_drivers.exe-t
4. Kapcsold ki a telefont, vedd ki az akkumulátort 5 másodpercre, majd rakd vissza. Tényleg csináld meg ezt a lépést, különben a következő lépések nem fognak működni.
5. Tartsd lenyomva a Hangerő LE gombot, kapcsold be a telefont és hagy lenyomva a hangerő gombot még legalább 10 másodpercig
6. Csatlakoztasd a telefont a számítógéphez. A gépednek találnia kell egy új eszközt.Rosszul írtam, a kijelzőn a Huawei logo van, nem üres.
Olvasd el az 5. lépést még párszor, szerintem ott a hiba vagy tényleg a telefon a rossz.
Működik a hangerő LE gombod, mikor be van kapcsolva?(a "hagy lenyomva" meg egyéb typokat amúgy nem ártana javítani)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz beloadjoker #16298 üzenetére
AOSP MOD. Régóta ezt használom és telepítés óta egyszer sem lett cserélve. H3ROS folyamatosan frissíti és segít ha bármi kérdésed, kérésed van.
CeXstel v0.62. Értelemszerűen a Stock verzió kell. Ezzel tudod húzni a procit, de 1008 Mhz bőven elég mindennapi használtra. SmartassV2, deadline kombó van nálam beállítva. -
kaposznyak
aktív tag
válasz beloadjoker #16308 üzenetére
De ez nem fizetős?
-
addikt
válasz beloadjoker #17094 üzenetére
HwWeatherClock.apk ?
-
josik
aktív tag
válasz beloadjoker #17432 üzenetére
Helló. A rádió csak akkor működik, ha csatlakoztatva van egy füles. Csatlakoztasd, rádió bekapcs, és át lehet váltani hangszóróra.
Te is fiam Bluetooth...
-
josik
aktív tag
válasz beloadjoker #17434 üzenetére
Bocsi. De nem volt egyértelmű. Remélem jön valaki és tud segíteni.
Te is fiam Bluetooth...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest