-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laximus
tag
Helló
Pár napja van Y300asom, előtte 200as volt és nagyon jó kis készüléknek tartom, de gondoltam kicsit feljebb lépek.
Nos, nagyon fura dolgot tapasztaltam, mepróbálom röviden vázolni.
Telefon belső tárhelyét használva SD KÁRTYA nélkül telepítettem a szokásos alkalmazásaimat a belsőtárhelyre, köztük több olyat is amit a Play-en megvásároltam korábban.
Miután behelyeztem az SD kártyát még minden ok, viszont egy újra indításnál néhány alkalmazásra egyszerűen azt írja ki, hogy nincs telepítve és az ikonjaik is átváltanak kis android figurára.
Ugyan ez a helyzet akkor is, ha valamilyen oknál fogva le kell csatolnom az SD kártyát.
Egy idő után rájöttem, hogy csak és kizárólag a Play-en megvásárolt alkalmazásokat érinti a dolog, ami nagyon meglepő....és persze bosszantó.
Semmi hasonlót nem tapasztaltam az Y200-on soha.
Van valakinek valami ötlete, vagy hasonló tapasztalata? Ez a második, már cserélt készülékem és az előzőn is ugyanez volt a probléma, tehát itt valami tipus hiba lehet a háttérben..
Akinek nincsenek ilyen gondjai a megvásárolt alkalmazásokkal, annak milyen firmware van fent?
Nekem B178.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged