Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
válasz
Lilla57
üzenetére
Oké, de ez egyenként mutatja, alkalmazásonként (értelmét nem nagyon látom). 2.3-nál az egész adatforgalmat lehetett nézni tól-ig beállításban (és általában nálam stimmelt is a Vodafone mérésével). Sajnos nincs ötletem. Szerintem nincs benne az a funkció amit hiányolsz. 3.1-ben talán lesz/van, nem tudom.
-
törölt tag
válasz
Lilla57
üzenetére
Hol van pontosan ez a menü? Főképernyőről nézve, mert én nem nagyon találok ilyet. A fent leírtak miatt nem hiszem, hogy ennek a további frissítések során lesz jelentősége. Inkább használj másik programot.
Ajánlottak már korábban néhányat, ha visszanézed a hozzászólásokat. Én nem szoktam ilyenekt használni.
-
GSPLR
senior tag
válasz
Lilla57
üzenetére
A felugró fehér ablakban kéne lenni a dátum (ápr,10 - máj. 9.) alatt egy Beállítás feliratnak (vagy hasonlónak, 2.3-n így volt). Sajnos nincs ötletem. 609 van fent nekem is, de marhára nincs ilyen állítási lehetőségem. EMUI3.0 alatt nem lehet mérni az adatforgalmad úgy, ahogyan 2.3 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest