Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
válasz
Lilla57
üzenetére
Oké, de ez egyenként mutatja, alkalmazásonként (értelmét nem nagyon látom). 2.3-nál az egész adatforgalmat lehetett nézni tól-ig beállításban (és általában nálam stimmelt is a Vodafone mérésével). Sajnos nincs ötletem. Szerintem nincs benne az a funkció amit hiányolsz. 3.1-ben talán lesz/van, nem tudom.
-
törölt tag
válasz
Lilla57
üzenetére
Hol van pontosan ez a menü? Főképernyőről nézve, mert én nem nagyon találok ilyet. A fent leírtak miatt nem hiszem, hogy ennek a további frissítések során lesz jelentősége. Inkább használj másik programot.
Ajánlottak már korábban néhányat, ha visszanézed a hozzászólásokat. Én nem szoktam ilyenekt használni.
-
GSPLR
senior tag
válasz
Lilla57
üzenetére
A felugró fehér ablakban kéne lenni a dátum (ápr,10 - máj. 9.) alatt egy Beállítás feliratnak (vagy hasonlónak, 2.3-n így volt). Sajnos nincs ötletem. 609 van fent nekem is, de marhára nincs ilyen állítási lehetőségem. EMUI3.0 alatt nem lehet mérni az adatforgalmad úgy, ahogyan 2.3 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bundle topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő