Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Ugyanúgy, mint a korábbi romokon.
Csak betűtípus témák is tölthetők le, összefoglalóban a link. Ugyanoda kell másolni, mint a témákat (
/storage/emulated/0/HWThemes),
utána megjelenik a Témák-Saját-testreszabás-betűtípus menüben.
Mikor került fel a rom? Ha nem hardver hiba, akkor talán a telepítésnél maradt ki valami. -
törölt tag
Próbáld ki, mert ennek szerintem nem sok köze van a telefonhoz. Pl. Telenor -nál szokott ilyen lenni, bár az utóbbi időben már nagyon ritkán. (ez csak egy példa)
Egyébként frissítés során lehet olyan probléma (bár ennél telefonnál még nem tapasztaltam, de a lehetőséget nem zárja ki), hogy elveszti időnként a jelet. Pl. MiFi szoftver frissítés után is. Ilyenkor én újra szoktam telepíteni.
Ez esetben pedig, mivel OTA frissítésről beszélünk, továbbra is ajánlott a general verziós FW -t feltenni B609 -ből. Érdemes élni ezzel a lehetőséggel, mert pl. néhány középső kategóriában szereplő Huawei készüléknél nincs erre lehetőség, csak OTA -n lehet frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Xbox tulajok OFF topicja
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Suzuki topik
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Creality Nebula Camera
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest