Hirdetés
- Fujifilm X
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- iPad topik
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KKrisz751
üzenetére
Szívesen segítek, csak fejből én sem tudom. Ráaádásul nálam minden készüléken kipucolt rendszer van, tehát még azt sem tudom mondani, hogy megnézem másik droidon.
Erre nem gondoltam, de szerintem egy igen hasznos fejezet lehetne az összefoglalóban, mert ehhez még ROOT sem kell, ha valaki csak tiltani akarja. Jó a felvetés.
------
Mindjárt beteszem a My-RoM -hoz az új letöltőt, a 3.3 -as változatot.
ÉS ezt azért kapcsolnám a fenti témához, mert az a ROM nagyon durván ki van pucolva. Tehát aki nem szeretne állítgatni, mókolgatni a rendszerben, de szívesen ROOT -ol és cserél ROM -ot, akkor ezt 2 gyors művelettel megteheti.
A Xposed rész, ami az EMUI miatt nem igazán jó. A használható módulok többsége nem működik, vagy kilövi a system ui -t, témákat...stb. Erre remélhetőleg hamarosan lesz megoldás. Én pl. az értesítőn a csempéket is szívesen moddolnám, mert több mint a felét nem is használom, illetve lenne helyette néhány olyan dolog, amit oda betennék.
Szerk.:
Bár szerintem a csempe moddolás akkor is lehetetlen feladat lesz, ha kompatibilissé teszik az Xposed -et, vagy a Gravity -t.DE pl. a navigációs sáv csökkentése sem probléma mentes, mert a Back gomb aránytalanul változik. Csökken a mérete a sáv változtatásával, ugyanakkor meg egy idő után nem csökken a mérete a Home és a Menu gombnak. Tehát ha felére leveszem a sáv magasságát, akkor a Back gomb mini lesz, a másik kettő meg majdnem kicsúszik a felületből.
SoftKeyZ egyébként Xposed hatására már jobban működik, de még így is van egy-két dolog, amit nem megfelelően alkalmaz, vagy nem alkalmaz. Viszont most már nem lövi ki a system ui -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest