Hirdetés
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Léghűtés topik
- HP nyomtatók
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
Hi!
Nekem kb 2 hét kellett mire beállt az aksim a megfelelő üzemidőre. Nem tudom mennyire ismered már ezt a telefont és a funkcióit, de például van egy védett alkalmazások része. Itt lehet állítani, hogy a képernyő kikapcsolása után mi futhat és mi nem. Ha playről telepítesz valamit akkor automatikusan védett státuszba rakja, ergo futni fog amikor nem használod a telefont. Pirossal külön kiemeli, ha nagy fogyasztású alkalmazásról beszélünk. Nálam 2 alkalmazás védett (mind a kettő nagy fogyasztású) és így merül éjjel 1%-ot állandó WiFi és szinkronizáció mellett. Íme egy kép arról amiről írtam:
Csak azért írtam ezt le, mert például G6-nál asszonynak is volt merülési problémája és pont emiatt. Mivel neki ez az első droidos telefonja, még tanulnia kell a használatát. Neki úgy magyaráztam el a legegyszerűbben, hogy ez olyan mint a laptopod, néha nem árt újraindítani, tisztítani, stb.
Remélem segítettem. -
törölt tag
Az első napokban kell egy kis idő telefonnak, amíg beáll az akksival. Ez valakinél néhány nap, valakinél 1 hét, max. 2.
Nekem teljesen normál módban (nem szoktam semmit külön kapcsolgatni éjszakára) 1 % -ot eszik az akksi, nagyon szélsőséges esetben 2%. Én nem használok ilyen ultra takarékos módokat, mert szerintem alapjáraton nem befolyásolja az akkumulátor fogyasztását. Talán max. hívás közben.
Nem ROOT -oltad a telefont, akkor érdemes feltenni egy Task kezelőt, mert droidhoz tartozó Google programok a háttérben futnak, anélkül hogy tudnál róla (mai droidoknál ez már szerintem alap). Ezek meg jobban fogyasztják az akksit. Igazából ROOT nélkül is fontos lehet, mert az általad feltelepített programok között is lehetnek olyan programok, amik akkor is futnak (ébren tartják a telefont), amikor semmi szükség nincs rá. Nekem egy háttérkép/csengőhang kezelő/letöltő program kb. 20 - 25 % -ot evett le az akksiból 1 éjszaka alatt. Mellesleg van olyan launcher is, ami meg duplázhatja, triplázhatja a fogyasztását egy telefonnak.
daveh:
Bocs, tegnap is láttam már a hozzászólásod, csak elfelejtettem rá reagálni. Az teljesen normális, hogy annak gomban van egy kis holtjátéka. Ilyen a kialakítása, olyan mint a "Sony gomb".
Új hozzászólás Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- Horgász topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan, sérülésmentes kék iPhone 13 (128 GB) 92%-os akkuval
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Remélem segítettem.