Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az első napokban kell egy kis idő telefonnak, amíg beáll az akksival. Ez valakinél néhány nap, valakinél 1 hét, max. 2.
Nekem teljesen normál módban (nem szoktam semmit külön kapcsolgatni éjszakára) 1 % -ot eszik az akksi, nagyon szélsőséges esetben 2%. Én nem használok ilyen ultra takarékos módokat, mert szerintem alapjáraton nem befolyásolja az akkumulátor fogyasztását. Talán max. hívás közben.
Nem ROOT -oltad a telefont, akkor érdemes feltenni egy Task kezelőt, mert droidhoz tartozó Google programok a háttérben futnak, anélkül hogy tudnál róla (mai droidoknál ez már szerintem alap). Ezek meg jobban fogyasztják az akksit. Igazából ROOT nélkül is fontos lehet, mert az általad feltelepített programok között is lehetnek olyan programok, amik akkor is futnak (ébren tartják a telefont), amikor semmi szükség nincs rá. Nekem egy háttérkép/csengőhang kezelő/letöltő program kb. 20 - 25 % -ot evett le az akksiból 1 éjszaka alatt. Mellesleg van olyan launcher is, ami meg duplázhatja, triplázhatja a fogyasztását egy telefonnak.
daveh:
Bocs, tegnap is láttam már a hozzászólásod, csak elfelejtettem rá reagálni. Az teljesen normális, hogy annak gomban van egy kis holtjátéka. Ilyen a kialakítása, olyan mint a "Sony gomb".
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Videós, mozgóképes topik
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mikrotik routerek
- RAM topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest